LA WEEKEND

Santa Barbara

Vi lämnade Santa Barbara redan klockan 6 på morgonen för att vi skulle hinna med Greyhound bussen (som dock var försenad 1 timme) och sen tog det ca 2 timmar till LA. Det här är ju vår första weekend i LA så vi har varit väldigt taggade inför detta!!

Jag hade ju tjatat väldigt länge om Shake Shack så det var typ det första vi gjorde när efter vi hade lämnat våra väskor på hotellet., vi bodde förövrigt på Hollywood Seven Star Motel vilket ser hemskt ut på alla googlebilder haha men rummet vi bodde i var nyrenoverat så vi var faktiskt nöjda. Shake Shack var väääldigt gott, speciellt pommesen med ostsåsen!

Efter vi åt gjorde vi lite sightseeing i Hollywood som riktiga turister, var faktiskt inte helt blown away av själva Hollywood. Det var typ Walk of Fame och dem kända byggnaderna och sen var det inte så mycket mer. Vi åkte därför vidare till...

.... Melrose Avenue vilket typ är mitt favoritställe so far. Det fanns fler coola vintagebutiker än vad man kunde räkna, skitcoola människor och konst. Dem spelade in en musikvideo när vi var där och allt kändes typ som på film. Vill speciellt tipsa om affären "Wasteland" om ni gillar vintage.

Har inga bilder från kvällen men efter Melrose och The Grove (som förövrigt är riktigt överhypat om jag får säga det själv) fixade vi iordning oss för kvällen. Vi festade på Warwick och vet inte riktigt hur jag ska förklara festen där för det är så långt ifrån vad jag är van vid hemma haha. Det är ju mest "stand and look pretty" om ni förstår vad jag menar. Väldigt lyxigt och ytligt men ändå en väldigt cool upplevelse. Vi drog sedan till en efterfest upp mot hillsen men jag och Lia åkte hem ganska direkt pga trötta och fötter som gjorde ont haha.

På morgonen tog jag och Lia en promenad i området, det var meningen att vi skulle ta en hike men vi råkade vakna lite försent så det får bli en annan gång.

Turist???

Vi åkte sen till Beverly Hills för att kolla in Rodeo Drive och äta brunch. Det var verkligen skillnad mellan Hollywood och Beverly Hills. Här var allt väldigt rent och lyxigt & man vågade knappt gå in i någon affär haha.

The farm of Beverly Hills
439 N Beverly Dr, Beverly Hills, CA 90210

Vi var inte på Rodeo Drive sålänge utan fönstershoppade lite och sen tog vi en promenad till Westfield Century City som var en jättecool utomhusmall mitt bland skyskraporna. Där hängde vi ganska länge innan vi fick skjuts tillbaka inåt stan. Jag och Kajsa drog till In-N-Out (om jag ska vara ärlig är det typ godare än Shake Shack) där vi träffade ett killgäng som var här på sin svensexa. Dem var hur härliga som helst och vi var faktiskt nära på att boka en hotellnatt till för att umgås med dem men efter några om och men fick vi skjuts hem av en killkompis till Santa Barbara.

Världens bästa helg i LA och vi kommer komma tillbaka väldigt snart!! Har även filmat en vlogg som kommer upp i veckan om ni vill se lite mer från helgen. PUSS.

Gillar

Kommentarer