1 månad sen senast och 1 månad kvar

Santa Barbara

Okej, vart ska jag börja. En månad sen jag skrev här och det har hänt så mycket sen senast! Det har hunnit vara Halloween = massa fest, jag har varit i Malibu med tjejerna (innan branden, usch så hemskt). Gustav och hans föräldrar har varit här så jag har hittat på massor med dem, vi hyrde bil i 2 veckor och har åkt runt lite överallt, bland annat var vi i LA 5 dagar där vi hann med både Universal, hike, Shake Shack inte bara 1 utan 5 gånger (vet inte om det är bra att äta så många cheese fries). Ja, vad har mer hänt? Vet knappt själv om jag ska vara ärlig. Det var så roligt att ha Gustav här och äntligen få krama om honom igen, 2 veckor gick alldeles för snabbt och igår åkte han hem igen. Den här gången gjorde vårt hejdå inte lika ont som första gången eftersom vi faktiskt ses om mindre än en månad igen. EN MÅNAD??? Kan inte förstå att jag bara har en månad kvar här, i mitt hem. Samtidigt som jag är redo att åka så vet jag att jag kommer få en chock när jag kommer hem till Sverige. Jag tror dock det hjälper att jag inte ska vara hemma så länge, hihi.... mer om det någon annan gång!
Är så avundsjuk på er som inte åkt än och ska till Santa Barbara, ni har verkligen världens bästa tid framför er! Om ni vill läsa mer om hur ni kan åka hit kan ni klicka HÄR.

Lägger in lite bilder från det ni missat. Har så mycket mer bilder men det blir för mycket för att ni skulle orka kolla på dem haha. Om ni vill se mer av vad jag gör här så kan ni följa mig på @feliciamaja på Instagram där jag uppdaterar både flödet och story nästan varje dag, PUSS.

Gillar

Kommentarer