Header

Så vad har hänt i slutet av 2016 när vi sist sågs?

Mycket, mycket har hänt....

Det var börjar i ett nytt kapitel för mig, bli vuxen.
2016 var verkligen ett skit år för mig. Jag tog studenten men efter studenten hände massa saker.

Jag hade under våren 2016 börjat jobba på Leos Lekland. Och jobbade verkligen HELA sommaren... men hårt jobb lönar sig. Fick under sommaren min första fasta anställning, som ansvarig på Leos.

Sommaren 2016 var också slutet på relationen mellan mig och A. Som jag idag tackar för :)
Under samma period fick jag lämna huset i Sjöbo och klara mig själv. Flyttade in hos min tjej kompis Michelle och slutet på 2016 början av 2017 var en jobbig period.

Men i samma veva som allt detta träffade jag min Abbe♡
Vi har haft våra ups and downs och först nu är vi på banan igen.

Det är så mycket känsliga och personliga saker som hänt som jag inte känner att jag kan ta upp.
Det kommer med tiden i små omgångar.

Men tills vidare så hörs vi imorgon ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år vill jag önska alla till en början och även hej igen.

Har varit inaktiv i 1 år ca nu och mycket har hänt kan jag säga. Tänkt ta allt i ett annat inlägg. Vet inte om jag ska radera andra inlägg eller låta bloggen stå som den är?

Men lite kort, ger bloggen en sista chans nu. Se hur länge jag kan hålla detta, denna gången.

Nytt om mig?
Skaffat heltidsjobb, lägenhet, tagit körkort och lite annat.
Jag kommer att försöka göra mitt bästa för att uppdatera er. Men till en början blir det bara när jag orkar och har lust.

Vi hörs imorgon mina vänner med ett inlägg om vad som hänt senaste året. ❤


Likes

Comments

Den 26 september är en dag som jag inte pratar om väldigt mycket, det var dagen jag fick ta mina saker och lämna min familj.

Det började på förmiddagen jag hade varit hos Michelle och skulle hem för att hämta saker då jag skulle sova hos henne för jag ville ta paus hemifrån. Jag samlade mig och tog bussen hem, väll hemma kommer jag ihåg att jag smyger in och börjar packa ner saker i min väska för några dagar. Min mamma visste att jag skulle hem, jag sitter på min säng och funderar över allt. Då öppnar min mamma min dörr och säger att jag ska lämna min nyckel för jag ska inte komma och gå som jag vill, sen att flyttkartonger finns i förrådet så jag kan hämta och packa mina saker. Att jag kunde ha dem där hemma tills jag hade någonstans att hyra in dem. Då tänkte jag bara att det finns ingen tid för att gråta utan bara packa och gråta sen. Jag packar och går sedan ut i köket, min mamma gråter..... börjar prata med dem om saker som jag inte tänker ta upp här. Jag sa till dem att jag kommer berätta för mina syskon direkt, gick upp till dem och samlade dem direkt. Detta var nog det jobbigaste jag gjort, bor redan långt från min äldsta lillebror och det är jobbigt nog nu ska jag lämna mina andra syskon. Jag sitter med dem ensam och säger att jag kommer inte bo hemma på ett tag. Dem frågar varför och jag svarar som det var att jag behövde en paus. Samma sekund ser jag båda två med vattniga ögon utan ord. Jag tog dem i min famn och sa att allt kommer att bli bra. Er syster kommer alltid finnas för er. Jag gick sedan ner till köke sa till mamma och Christer var jag kommer att befinna mig och hör av mig om det ändras. Går ut genom dörren skakis och orolig, tar min cykel ska cykla iväg, då öppnar min mamma dörren och frågar om detta verkligen är vad jag vill? Jag svarar kort just nu ja.... men förstod inte då det var hon som bad mig. Satt mig på cykeln och ringde till mina närmsta för att få prata. tog sedan bussen mot Malmö där möts jag av Michelle. Den kvällen satt jag mest och tänkte och sa inget. Jag kände mig helt ensam.

Jobbigaste perioden i mitt liv var att lämna alla, klara mig själv. Jag hade Michelle och andra personer som står mig nära genom detta.

Denna perioden var jag totalt kaos, jag sket i mycket och orkade inget. Men gick upp varje morgon och jobbade......Jag tänkte på hur livet kan ändras från ingenstans. Ta vara på allt.

Likes

Comments

7 Juni var en av dem bästa dagarna i mitt liv, dagen jag tog studenten och skolan äntligen slutade. Utan ångest och oro. Jag vaknade dagen efter och var inte "arbetslös", istället så jobbade jag nästan 90% av min sommar. Idag kan jag säga att det lönade sig. Alla kompisar var ute och reste, festivaler eller festade. Många klagade på att jag inte hade någon fritid som jobbade hela tiden. Juni - Juli var dem tuffaste månaderna för då jobbade jag non stop, höll på med hästar och blev erbjuden tjänst som ansvarig på Leoslekland. Jag och två andra kämpade om de två platser som chefen hade, i augusti fick jag den.

Juli och augusti var en jobbig period med ett jobbigt förhållande med mitt ex. Vi hoppade fram och tillbaka mellan varandra och jag fick för andra gången reda på att han varit otrogen med samma tjej som första gången jag kom på honom. Första gången var jag dum nog att ta tillbaka honom och tro på allt han sa, men sen gjorde jag samma misstag igen. Tog tillbaka honom men på ett annat sätt, jag höll han inte lika nära. Jag var hemma hos honom en kväll och sa till honom att detta kommer inte funka vi kan vara vänner men jag orkar inte mer. Det var samma dag han sa att han aldrig älskat mig. Jag var helt förstörd men kände mer att jag slösat bort 1,5 år på någon som aldrig älskat mig. Trots att vi gjort slut så ville han ha koll på mig och se så jag mådde bra. Pga av att han visste hur jag hade det hemma. Men det blev sakta till att han skulle anmäla mig osv för olika saker. Jag sa upp kontakten helt och han byte nummer för "jag inte skulle ringa" medan det var tvärtom. Idag har jag absolut ingen respekt för den killen och vill inte se han igen.

Mitten av Augusti var det helt slut mellan oss och han jobbade någon gång på mitt jobb men jag fick säga till chefen att han inte kan komma hit fler gånger för det funkade inte. Han jobbade på det andra leos och vi hade många av dem hos oss under sommaren. Hela augusti jobbade jag, september kom och mitt liv vändes helt upp och ner.

Jag jobbade mycket och var mycket med Michelle i Malmö, min mamma och jag bråkade en del och var inte riktigt överens. Efter att nästan gå in i väggen pga av jobb, slut på ett förhållande med en kille som inte lämna en ifred och bråk hemma så tog det tillslut emot. Jag sa till min mamma att jag behöver komma hemifrån ett tag 1 vecka, 3 dagar jag visste inte bara vara iväg. Samma dag åkte jag till Michelle och min mamma ringde mig och sa till mig att välja. För jag skulle inte komma och gå som jag ville. Då kände jag bara att jag behövde stöd men vi bråkade bara. den 26 september var dagen jag fick gå och klara mig själv......

Likes

Comments

Börjar med att säga hej igen och ledsen för mitt uppehåll på nästan 9 månader. En hel del har hänt och ändrats i mitt liv. Vilket ni kommer få läsa, kommer ett tag framöver skriva av mig och bara få prata om saker som jag inte pratar med andra om.

Men kan ju kort berätta om dagsläget. Nytt år 2017 året jag blir vuxen, jobbar och bor i Malmö, spenderar min fritid med att ta körkort och vara med min kille och vänner. Bor hos Michelle och hennes familj sedan september. Mer kommer ni få veta senare. Slutade med hästar och flyttade flamingo till en familj som tar hand om henne samma veva som jag flyttade hemifrån.

Imorgon kommer ett första inlägg om vad som hänt sedan jag tog studenten.

Kram nu ska jag skriva tills jag somnar :) <3

Likes

Comments

Hej på er!

Beklagar för sämst update men tyvärr så har jag inte haft tillgång till dator och min app funkar inte :( Hoppas på att det ska funka idag.
Har varit iväg i princip sen i tisdags, först balen, hem tisdag natt till Alex, onsdag hem innan jag ska vidare till jobb och pizza kväll där :) sen idag har jag handlat lite till utsparken imorgon. Alltså det är bara 4 dagar till studenten nu!!!

Helgen består av jobb, städa och gäster :) Vi ses lite senare i parken!

Idag kommer min älskade bror, min bästa vän. <3 ​

Likes

Comments

En helt fantastisk kväll jag och alla hade igår 😍 kommer ett helt inlägg om kvällen.✨ när fler bilder kommit 👍🏼

Bästa estetsquadet😎

Likes

Comments