Bra tävlingshelg i Högbo 😍

I helgen har jag tävlat i Högbo med mina tre hästar, Fonda, Trean och Bossa.

Fredag:
Vi fick en kanonstart på tävlingshelgen, alla tre hästar placerade sig.🌟🌟🌟

Bossa och jag startade vår första riktiga tävling tillsammans. Vi hoppade 1 meter. Bossa var super duktig och felfri ❤️

Trean och jag hoppade 120. Vi gjorde en lugn, fin, prydlig runda och var felfri. Vi blev placerade, plats 10 av 77 startande.

Fonda och jag hoppade 130. Vi gjorde en fin, prydlig runda men fick tyvärr ett ner med det räckte endå till en 7 plats av totalt 32 startande.

Lördag:
Bossa och jag hoppade 1,05. Redan på framhoppningen kände jag att hon var lite spänd. Inne på banan slappnade hon av lite och hoppade fint till näst sista hindret som stod efter väggen precis bredvid en port. Hon blev spänd och tyckte att det var lite läskigt så jag valde att lägga en volt. När jag styrde mot hindret igen hoppade hon utan protest. Vi fick 8 fel, 4 för volten och 4 tidsfel. Känns jätte bra att hon hoppade andra gången vi styrde mot hindret. Bossa och jag avslutade klassen med en bra känsla.

Trean och jag hoppade 125. Trean var superfin men vi fick ett tråkigt nedslag. Är endå supernöjd med min fina kille.

Fonda och jag hoppade 135. Fonda var superfin❣️ Vi fick ett tråkigt nedslag men det räckte till en placering, en 7:e plats av totalt 33 startande.

Söndag:
Jag och Trean avslutade helgen på bästa sätt! Vi hoppade 130 och kom på en 2:a plats av totalt 57 startande. Trean var sjukt fin 😍 Vi red på i ett bra tempo men red ut vägarna ordentligt. Vilken kung han är 🙌🏻

Summerar jag helgen så blev jag om mina finingar placerade i 5/7 starter. 🌟🌟🌟

En bra helg helt enkelt 🙌🏻👊🏻

  • 583 visningar

Gillar

Kommentarer

Farmor
,

vilken kanonhelg ni haft alla hästarna så duktiga och du oxå 👏👏👏❤️