Tre av mina underbart fina vänner!

Under slutet av 2016 har det hänt massor:

Jag har skrivit mina första studentskrivningar någonsin och resultaten är jag nöjd med. Fyllt 18 år och haft födisfest tillsammans med Moa. Jag har varit på julsitz tillsammans med Övis andra treor. Jag har varit på resa till Kreta under höstlovet. Jag har saknat min pojkvän och mina vänner. Jag håller på att ta körkortet och hoppeligen har jag det väldigt snart. Jag har sett den största artisten just nu live, nämligen Justin Bieber. Jag har gått i pyjamas under en hel skoldag eftersom att vi hade pyjamasdag med abina i skolan. Jag har varit på halloweensitz utklädd till docka med Emmi. Jag har klippt av håret kort några gånger och även färgat det mörkare. Jag har firat in det nya året 2017 tillsammans med mina vänner. Henkka har sluppit ut från milin. Jag har gråtit en hel del, men även skrattat en hel del. Jag har ridit för andra gången i mitt liv. Jag har varit på bar lagligt. Jag har sett på Blindspot, så himla bra serie osv osv osv osv osv..

Livet går upp och ner och när det väl dalar är det viktigt att komma ihåg allt bra och viktigt som du har i ditt liv.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Enda jag gör på dagarna just nu är att gå i skola och läsa läsa läsa på studentskrivningar. Det är verkligen det enda jag hinner göra om dagarna. När jag kommer hem från skolan sätter jag mig ned vid skrivbordet med näsan i samhällsboken och efter att ha läst hela kvällen går jag och sover. Det är verkligen extremt mycket just nu.

I måndags gjorde jag engelska hörfen och inkommande måndag skriver jag samhällslära. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det går som jag vill! Mitt liv är inte ett dugg intressant just nu och det händer ingenting kul under kommande dagar eftersom att allt fokus ligger på studenten.

Ni alla andra som har studentskrivningar i höst, kämpa påå !!

Likes

Comments

Jag har gått och dragit på mig en jobbig förkylning som även har gett mig stegring nu som då. Studentskrivningarna närmar sig även med stormsteg och om exakt 3 veckor har jag skrivit klart höstens skrivningar.. Känns så konstigt att det är så nära. Men ska bli skönt att ha det över sedan!

Skolvessabild och en bild från när vi gjorde sushi hos Sofia, muums!!

Hoppas på att jag blir frisk till helgen eftersom att då blir det festligheter på gång. Ska fira Alexandra och Sofia på lördag med champagnebrunch och sedan under kvällen blir det nog lite fest på de! Ser fram emot det!

Känns bara lite jobbigt nu att nästan precis alla mina vänner har fyllt 18 och jag har ca 3 månader kvar. Får bara hoppas på att det går snabbt.

Nu ska jag sova, gonatt

Likes

Comments

Och skolan bara rullar på.. Har som tur endast 4 kurser denna period, så har inte så tungt schema. Under håltimmarna läser jag på samhällslära för det mesta och det är väl det jag satsar en hel del på att göra just nu eftersom att studentskrivningarna börjar smyga sig på. Tyngsta men bästa året framför mig!

Annars under vardagarna så gymmar jag, läser såklart och har även tagit tag i övningskörningen igen. Imorgon har jag även tid till en fysioterapeut eftersom att jag knappt klarar av mina smärtor i axlarna, skulderbladen, nacken och i princip hela ryggen. Kul :)

Hade gött ät nåt sött

Likes

Comments

Idag stod alarmet på 7:20 och det var bara att dra sig upp ur sängen för att åka till skolan. Det känns ändå helt okej att skolan börjar. Skönt att komma tillbaka till rutinerna. Kommer säkert att tycka annorlunda om cirka en månad, hehe. Men jag har iallafall ABI-året framför mig, alltså det bästa året! I höst väntar även mina första studentskrivningar. Skriver nämligen två ämnen i höst, samhällslära och engelska.

Idag efter skolan har jag endast läst på studenten, kollat lite youtube och planerat i kalendern. Älskar att skriva in massa roliga saker som händer, då vet man att man har någonting att se fram emot!!

Hoppas att ni hade en bra dag i skolan eller på jobbet!

Likes

Comments

Här har ni en summering av min sommar i en hel del bilder. Tänkte summera sommaren i bilder nu eftersom att skolan börjar på måndag. Det känns ändå helt okej, eftersom att det är Abi-året som inleds för min del.

Kan säga att jag har haft en riktigt toppen fantastisk sommar!! Älskar

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig slödag. Har verkligen inte gjort någonting överhuvudtaget. Har endast legat i sängen och streckkollat youtube videor, speciellt vloggar. Älskar att kolla på dem, så kul att se vad andra personer gör på vardagarna haha.
Har verkligen inte haft lust att göra någonting idag ens. Samhällsläraboken har inte heller öppnats och tror nog det får vänta tills imorgon för idag har jag verkligen ingen ork för det.

Ikväll ska jag iallafall till Moa för myskväll. Vi hade tänkt kolla någon film och äta lite naturgodis och chips&dipp, det låter perfekt i mina öron!

Likes

Comments

Jaa var ska jag ens börja? Jag har haft livets helg. Har haft så sinnessjukt kul!!

På torsdag anlände vi till Stockholm och vi var verkligen helt slut efter endast ca 2h sömn.. Torsdagen bestod av shopping, mat på tgifs och även vandring runt i Stockholm. Verkligen en helt sjukt fin stad!

Under fredagen hann vi även med lite shopping innan vi skulle fixa oss inför festivalen. När vi sedan var klara vandrade vi iväg till festivalområdet och dansade hela kvällen. En toppen första dag av festivalen!

Lördagen bestod även av shopping och mat på Jamie Oliver's restaurang. Sedan blev det fix inför festivalen och sedan bar det av mot området. Andra festivaldagen slog nog den första, det var lite bättre artister och feelisen var verkligen på topp under lördagen! Efter att festivalen var slut vandrade vi tillbaka till hotellet med sjuka fötter och hesa röster.

Söndagen bestod endast va hotellfrukost, packning och mat på Max innan vi var tvungna att ta tåget till Arlanda och sedan flyget hem. Ville verkligen inte lämna Stockholm och ville inte att denna härliga resa skulle ta slut. Måste ha varit höjdpunkten på hela sommaren, mycket tack vare mitt underbara resesällskap!

Träffade även några kändisar under helgen i Stockholm. Linn Ahlborg, Hanna Friberg och Felicia Aveklew (!!!)

Likes

Comments

Idag klockan 00:00 åker vi med bussen ner till Helsingfors för att sedan imorgon sätta oss på ett flyg som ska ta oss till Stockholm. På fredag och lördag är det festival, och på torsdag och söndag har vi tid för bl.a. shopping och annat som man kan hitta på i härliga Stockholm. Jag har på känn att denna resa kommer bli oförglömlig!!

Två bilder ifrån förra årets Weekend Festival. Förra året var vi i Helsingfors, men detta år kommer nog bli ännu bättre!

Likes

Comments

På fredagen blev det badtunnekväll med mina vänner. Det var riktigt skönt! Hann även en sväng till gymmet. På lördagskvällen var jag lite överallt i Vasa och körde, medan alla andra som är 18 var på bar.. Livet som 17-åring! Igår gjorde jag ingenting speciellt på hela dagen. På kvällen träffade jag mina vänner hos Emilia och vi gick på kvällsdopp.

Idag har jag inga planer överhuvudtaget. Ska iallafall läsa till studenten och kanske även dra ut och springa eller dra mig till gymmet.

Ha en bra dag!!

Likes

Comments