Header

Älskling har börjat bli sjuk så imorse sjukanmälde han sig ifrån jobbet. Så idag har det bara blivit soffläge för båda två. Vill helst försöka slippa vara sjuk nu då bebis kan komma när som helst så får hoppas att jag klarar mig.

Annars då... Jag tror att det är nu kroppen har börjat känna av graviditeten. Minsta lilla överansträngning så känns det i kroppen och ryggen orkar inte hänga med som förut. Även vätskan i min kropp har börjat komma!! Har iof haft tur att det inte har kommit tidigare men skönt är det då inte, sen är man ju inte snyggast på planeten heller med all vätska i kroppen. Så vila är väl det mesta som står på mitt schema att göra framöver, sjukt tråkigt!
Jag och Andrée ska ta och he på någon film nu innan paradise börjar och efter det blir det nog hopp isäng. 😊

Likes

Comments

Hej och godmorgon!
Idag var det tänkt att jag skulle till barnmorskan klockan ett för en genomgång innan förlossningen samt kolla mina värden och kolla bebisens hjärtljud och position. Dock så är jag så dum så jag hade kollat fel så det var imorgon jag skulle dit istället.. Typiskt mig.

Inte nog med det så har jag sovit så sjukt dåligt inatt. Somnade vid 4 och vaknade vid 7 av allt liv utanför lägenheten. Dom håller på att ska byta yttertak så dom lever om en hel del. Sedan låg jag och försökte sova till 11 och då kom Andrée och la sig och då somnade jag efter en stund. Men då ska självklart folk börja ringa så tillbaka till ruta 1 igen. Får bli en lugn dag idag tror jag.

Funderar på att kanske ta Tyson på en långpromenad i skogen så han får springa lös och sedan gå ner till havet. Återstår att se bara ifall jag orkar haha. Andrée och Victor har spelat hela natten så här hemma lär det vara rätt dött iallafall! 😊

Likes

Comments

Hundarna har fått bada idag. Första gången för i år och dom tyckte att det var sååå kul!! Leja ( schäfern ) börjar bli så gammal och har börjat få ont i ryggen också och det bästa hon vet är att bada och åka bil så kändes bra att ta med henne då man inte vet om det blir hennes sista gång. Simmade för fullt gjorde dom iallafall och man vart själv hyfsat sugen på att bada haha! 😊

Likes

Comments

Så otroligt skönt. Nu har jag jobbat klart för i sommar och nu ska jag få njuta över att bara vara hemma & ledig. Känner jag mig själv dock så lär jag bli uttråkad rätt fort haha men samtidigt är det bra så jag får vila upp mig och komma ner på jorden lite. Har så mycket stress i kroppen så det är svårt att verkligen varva ner litegrann.

Andrée hämtade mig efter jobbet då han också slutade vid 11. Hade sådan lust att fara och hitta på något med kompisar men eftersom att Andrée börjar 7 imorgon så kändes det lite dumt att stanna i stan en längre stund. Vi for istället hem till Holmsund, slängde ihop middag då ingen av oss hade ätit, ut med hunden och sedan hopp isäng. Imorgon så får jag sova ut !!!
Äääntligen :) :)

Likes

Comments

Jobbar sista natten inatt på mitt sommar schema. Sedan har jag bara lördagskvällen kvar att jobba sen går jag inte på schema längre och det känns sååå skönt!! Från att ha jobbat sedan 1 juli tills nu och bara varit ledig 2 dagar så känns det riktigt skönt att äntligen få lite vila. Tror även att det behövs nu då det inte är så länge kvar tills jag är beräknad. 44 dagar kvar, hon kan ju komma senare men hon kan även komma tidigare så känns bra att få varva ner lite och ställa in sig inför förlossning. Kommer fortfarande vara vikarie ifall det behövs men då dom är rätt duktiga på att jobba på jobbet så lär jag inte behövas så mycket.

Slutar 7 på morgonen och då bär det av hem mot Holmsund, ut med hunden och sedan gå och lägga sig. Och jaaa.. Jag och Andrée är nu officiellt sambos och även holmsundsbor för den delen. Lite jobbigt är det att bo där ute för mig som är utan körkort men jag gillar faktiskt Holmsund så det blir lite + & -. Jag är iallafall nöjd över våran lägenhet och där vi bor och hittills så trivs vi jätte bra och det tror jag att vi kommer att göra i fortsättningen också! :)

Nu ska jag försöka vila lite!

Likes

Comments