Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka på banan, var på gymmet igår efter skolan. Vi fick sluta redan vid halv 12 så var på gymmet vid halv 1. Tränade mage och ben i ungefär 2 timmar och det känns idag. Det är skönt att känna träningsverken igen för man känner sig genast bättre.
Började denna morgon med idrott då vi orienterade, det var en skön och frisk promenad på ungefär en och en halvtimma. Gick runt 6-8 km samanlagt.
Ska strax gå ut och gå igen min runda på en timma bara för att försöka få bort lite av träningsverken inför imorgon då gymmet väntar igen.

Likes

Comments

Nu gäller det, haft uppehåll från träningen ett bra tag nu men nu är det dax igen! Mamma och jag ska börja med träningen, peppa varandra och äta en bra kost. Jag saknar träningen, att känna mig vältränad, utslagen efter ett träningspass och framförallt träningsverken. Jag behöver göra något utöver skolan och plugget, träningen är det jag gillar mest och det är min hobby, min fritidsaktivitet.
Mamma har köpt en träningsbok som heter "så får du din drömkropp, bodylicious" där det finns övningar, träningsscheman och kosttips som jag ska följa för att kunna nå min drömkropp. Man kan välja specifika övningar till magen, benen, rumpan, armarna och så vidare vilket är jättebra.
En morgonpromenad innan skolan ska bli vardag för mig tillsammans med mamma, en skön start på dagen och förhoppningsvis ett piggare humör. Jag ska kämpan för det här nu, för nu gäller det som sagt!

Likes

Comments

Han har gjort det igen, jag bara älskar Håkan Hellström!

Likes

Comments

Igår var jag hos frisören och klippte mig, jag klippte av 13cm. Det behövdes verkligen, har nu fått ett friskt hår och fina toppar. För nån vecka sen så hade jag i färgbomben i håret också. Jätteskönt med kort hår verkligen.

Likes

Comments

Hur mår du?
Har du sovit gott?
Är du okej?
Det är frågor du ställer till mig varje dag för att veta att jag mår bra. Du är den mest underbaraste personen på denna jord. Du har ett hjärta av guld. Jag får fjärilar i magen varje gång jag ser dig, hör din röst eller känner din kroppskontakt. Att en person kan betyda så mycket för mig hade jag aldrig haft en tanke på efter det som hänt i mitt liv. Du har fått mig att vända totalt från en jobbig och sorgsen tid till glädje varje dag.
Saknar dig varje sekund vi inte är med varandra, för det bästa är att ligga brevid dig och känna din värme, få dom underbara pussarna bara du kan ge och dom mysiga kramarna fyllda med kärlek. Innan jag träffade dig så saknades något stort i mitt liv, men den kvällen när vi träffades vart jag hel på ett sätt som gjorde mig bekväm med dig och jag visste direkt att du var den rätta för mig.
Din doft, din värme, din röst, din kärlek, din humor, din omtanke....kan fortsätta i evigheter för allt med dig får mig att le och må bra. Jag är så glad att jag kan kalla dig för MIN och att jag får vara DIN! Min kärlek till dig är oendlig, du kommer alltid vara min största kärlek.
Jag mår alltid bra i din närhet.
Jag sover alltid gott med dig, drömmer om dig varje natt.
Jag är mer än okej i din närhet.
Du är underbar min älskade Marcus, jag älskar dig obeskrivligt mycket! ♡

Likes

Comments

Likes

Comments