Header

Firanden, Vänner/familj, Mat

Hej!

Igår (måndag) hade alla elever och lärare på min skola ledigt som kompensation för julbasaren på skolan i lördags. Timingen var perfekt eftersom Linn även fyllde 15 år igår (Grattis bästa, älskade du<33), så vi utnyttjade sammanträffandet och åkte in till stan för att äta en god födelsedagslunch på Tugg. Vi hade det jättemysigt och maten var sååå god, efter lunchen stannade även några av oss kvar i stan och kollade i lite butiker, men resten låter jag bilderna tala för sig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Högtider, Vänner/familj

Glad fredag (lördag)!

Idag direkt efter skolan åkte jag och Linn till Frölunda Torg för att shoppa på Black Friday reorna. Vi fick med oss varsin sak och jag beställde även en jacka eftersom storleken inte fanns i affär, så båda var nöjda o glada. Trötta i benen avslutade vi shoppingrundan med en mysig fika på Adams café och bara satt och pratade o skrattade en stund. Vi blev båda även väldigt glada när vi såg alla juldekorationer, det lös och glittrade överallt!

Hoppas alla haft en bra fredag o förhoppningsvis kanske lite shopping?

Kramar, F

Likes

Comments

Högtider, Vardag

Finns det något mysigare nu när snön har lagt sig som ett vinterlandskap än att mysa ner sig i soffan med filtar och kuddar, en kopp varmchoklad i handen, lussekatter och julmusik som spelar? Julstämning till max!

Hoppas alla har haft en fin vecka hittills!

Kramar, F

Likes

Comments