Header

Vänner/familj, Mat, Vardag

Fredagsmyyys<3

Var på Hede fashion outlet med mami o papi, köpte skidkläder från Johan Lindberg och bara mös!

Efter shoppingrundan åt vi jättegod thai buffé med sushi, MUMS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej!

(Disclaimer: Med titeln "Plugg-snack" så menar jag snacks, som i det man kan äta haha.)

I lördags hade jag köpt hem mozzarella och tomater som ett litet snack (eftersom jag avstår från godis och chips just nu), men eftersom jag inte var sugen eller hungrig då så valde jag att spara det istället. Så idag åt jag mitt lördags"godis" som ett plugg-snack istället, mums!

Nu har mina 10 minuters plugg paus snart tagit slut, så byeee.

Kramar, F

Likes

Comments

Vänner/familj, Mat

Hej!!

Igår efter skolan bestämde sig jag, Ellen, Linn och Mikaela spontant för att åka hem till Linn för att umgås och ta vara på fredagen.

Mumsigt mellanmål med pesto och mozzarella toast, stekt ägg och jordgubbar!

Vi fick riktig myskänsla och valde att göra te och spela kort<3

Innan alla åkte hem till sig tog vi med oss lite olika nötter upp till Linns rum för att bara prata, äta och mysa.

Så härlig fredag!!

Kramar, F

Likes

Comments

Vardag, Vänner/familj

Hej!!

Eftersom Mikaelas mamma via en leverantör till hennes jobb fått 6 gratis biobiljetter till "Legenden om Tarzan" så gjorde jag, Ellen, Vera, Sofia, Beata och Mikaela något som vi borde göra mycket oftare, umgås efter skolan. Vi träffas i stort sett aldrig efter skolan och umgås eftersom alla har sjukt mycket plugg och olika träningar. Vi har en uppgift i engelska som går ut på att skriva en resedagbok som alla var lite stressad för, så istället för att åka hem innan bion tog vi med oss våra Cromebooks till Condeco där vi alla köpte lite mellis medan vi väntade på att bio skulle börja. Vi hade som en pluggdejt, något vi måsta göra MYCKET oftare! Filmen var jättebra och biosalongen var som en stor konserthall med väldigt bra högtalare och stor skärm.

Sov gott!

Kramar, F

Likes

Comments

Mat, Vänner/familj

Hej!!

Bilder på hur jag, Vera, Ellen och Linn spenderade vår håltimma/lunchrast, mums!! Sedan blev vi sötsugna så Vera tog en choklad och bär bar, Linn en chokladboll och jag o Ellen delade på en vanilj och cheesecake muffins, den var så god!

Ha det bra!

Kramar, F

Likes

Comments

Workout, Vardag

Nu har jag tränat armar, lår/rumpis och mage, läst de sidor vi har i läxa i SO:n (historia) och duschat.

Sov gott och godnatt!!

Kramar, F

Likes

Comments

Vardag, Tips & Trix

Hej!!

Nu ska jag lyssna klart på de sista minuterna av veckans avsnitt av "Pillowtalk med Peg & Penny", älskar verkligen deras podcast eftersom de kompletterar varandra perfekt och skapar därför intressanta diskussioner, rekommenderar!! Sedan är det ju svårt att inte älska Peg och Penny som personer så det kan ju inte bli fel med de båda tillsammans i en podcast! Efter att jag lyssnat klart ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig, skola imorgon!(suck)

Sov gott!!

Kramar, F

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Nu är jag inte bara tillbaka till bloggen efter några dagars uppehåll utan också tillbaka till (fotbolls)träningen. Hela laget har haft vinteruppehåll men för mig har det känts extra länge eftersom jag har haft problem med knäna och därmed hade ett litet uppehålla redan innan vinterlovet. Vi hade både fotbollsträning igår och idag, igår spel och idag fysträning. Spelmässigt kändes det inte som att jag varit borta alls, vilket var så skönt! På fysen kände sig alla lite ringrostiga efter lovet och all jul -och nyårsmat, men det var väldigt skönt att få en ordentlig genomkörare. Jag känner mig så där skönt trött och mör i kroppen, stark och fräsch haha. Framförallt var dessa två dagarna första gången på över ett halvår som jag inte har haft ont i någon av knäna när jag tränat, vilket är en så stor befrielse och har gjort denna långa väntan och rehab värt det till 100%. Så nu mår kroppen bra, jag är nyduschad, lagom mätt och därför mår även huvudet bra, så jag antar att det betyder att jag är redo för skolan (rutinerna och att träffa kompisar syftar jag på, för är man någonsin redo för fler prov och läxor?). Nu ska jag mysa ner mig i sängen och antagligen kolla på någon serie, film eller youtube och sedan läsa innan det är dags att gå och lägga sig, ska bli så härligt (inte) att gå upp 06:45 imorgon.

Förlåt för dålig uppdatering, ska bättras! Har inte gjort något värt att skriva om de senaste dagarna utan bara njutit av sista lilla delen av lovet och idag har jag bara gjort sysslor som jag skrivit upp för mig själv, bl.a rensat ur garderoben. Den senaste tiden har jag verkligen inte känt någon inspiration när jag tittar in där och har inte varit nöjd med någon outfit på länge, vill byta ut allt haha.

Vi hörs snart!!

Kramar, F

(Bilder från Pinterest och We Heart It)

Likes

Comments

Vänner/familj, Vardag

Hej!

Idag åkte jag, mamma och min lillebror skridskor. Det var ganska längesedan jag åkte sist så jag kände mig lite som Bambi på hal is till en början, men kom snabbt in in"flowet". Min lillebror håller på att öva sin skridskoåkning och spelar bandy eftersom han ska börja spela hockey snart, så jag kände mig ganska dålig bredvid honom haha.

Nu ska vi fortsätta baka citronpaj med maräng!

Kramar, F

Likes

Comments