Äntligen så har vi kommit in i juni! Så himla skönt att sommaren är påväg. För mig så är sommaren inte riktigt här än, vill att värmen ska komma och stanna.
Så de senaste dagarna har bestått av jobb för mig så har inte riktigt orkat att blogga när jag kommit hem på kvällen. Men det är ju så det är ibland och då bloggar jag hellre när jag har tid och det har hänt lite smått å gott! Jobbade från 11-20 igår och efter det så åker ja hem hämtade lite gott att dricka och gick till Theres! Hade en riktigt myskväll med massa gott att äta också! Kom hem runt 2 tiden tror jag och somna lite senare. Vart ingen riktigt sovmorgon för mig idag men fick lite ärenden gjorda med mamma nu på förmiddagen och har jämt ätit lunch, en lite nyttigare lunch vilket va behövligt! Jobbar som servitris och äter resturang mat nästan varje dag så försöker alltid att laga nyttigare mat när jag är hemma å ledig. La mig i sängen nu för att vila lite innan jag börjar jobba vid 16. Så det blir ett kvällspass idag, imorgon är jag faktiskt ledig hela dagen. Vilket är skönt och behövligt. Ska försöka ta mig ut på en springtur och köra lite styrka imorgon. Får se om jag kanske får med mig nån ut å träna annars blir det jag och vovven.

Hoppas ni haft en bra vecka och kommer njuta av långhelgen som är framför oss nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Ligger just nu i sängen och försöker dricka upp en flaska med vatten, är så dålig på att få i mig nog med vätska.
Annars då? Jo vaknade runt 10 idag, tog mig en promenad med millie och efter det fick jag för mig att baka. Åkte å handla grejer till att baka och sånt som fattades hemma. Sen efter några timmar i köket så hade jag ätit lunch och bakat kladdkaka och chokladbollar. Inte alls nyttigt men bra fikabröd ut till Bomstad! Sen var det dags att fixa mig lite och åka till mormor med mamma. Jättemysigt var det även om vi inte var där så länge!
När vi väl kom hem runt 18 tiden så åkte mamma och jag ut till skutberget för att träna, vi gick tillsammans en bit och sen vek jag av mot en liten längre slinga för att springa. Trodde slingan va 5km visade sig att den var 7,5km så det tog lite längre tid än vad jag trodde. Det var ett tungt träningspass pga pollen som gjorde min astma sämre men jäklar va skönt det var att komma ut å springa. Har verkligen saknat att träna känner jag, legat på latsidan nu ett tag så det ska de bli ändring på! Nu blir det i alla fall det vanliga, att krypa ner i sängen sätta på en mysig serie och sen sova!

Likes

Comments

Så hej på er!
Det var dags att börja om, från noll. Mycket har hänt och min motivation ligger på topp just nu! Sommaren är påväg och jag längtar så mycket efter långa sommarkvällar, promenader, dagar på stranden, utflykter och allt vad det innebär!
Så anledningen till varför jag valde att börja om är att feliciasj har jag haft sen slutet av 2012, gick igenom en heldel av mina gamla inlägg och det var en upplevelse. Många minnen kom tillbaka, både bra och lite mindre bra. Massa gamla bilder och annat smått och gott. Vill på något sätt lägga det bakom mig och bara fokusera på vad komma skall.
Så välkomna hit!

Likes

Comments