Efter att Kajsa tvingat upp oss så äter vi hotellfrukost halv 8 på morgonen när vi la oss vid 4-5 på natten så var vi inte pigga och väldigt sletna. Sen gick vi och packade ihop våra saker och la det i bussen, efter det så gick vi stadsvandring vid slottet och förbi en massa saker men eftersom jag var så sjukt bakis och hade träningsvärken från helvetet så kommer jag inte ihåg det mesta! Vid elva så var det dax för att gå på besök på riksdagen! Vi hade en guidad tur och det var så himla fint där inne! Sjukt intressant och väldigt roligt! Man fick lämna in sin väska och jacka, och gå igenom en sån grej man får göra när man ska flyga!
Jag och jenni fick även ta av oss våra solglasögon som vi hade på huvudet när vi skulle gå in och kolla på debatt??! Det var sån sjuk säkerhet men alltså trodde dem vi hade en bomb i glasögonen eller...blev sjukt irriterad på det haha! Sen stannade vi nära Gränna så jag köpte en polkagris till mig och en till Ludvig!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I bussen till Stockholm hade vi frågesport, jag kom tre och priset var två stora choklad pengar haha! Blev väldigt nöjd med mitt pris haha, sen när vi var framme vid "hotellet", det borde kallats för hostel eftersom det var så sunkigt men men, fick vi våra rum och lämnade väskorna, mitt Kajsa och danias rum var det bästa! Det låg längst ner och vi hade även toa på rummet vilket de andra inte hade! Först fick jag Kajsa och Fanny ut på "poängjakt", vi alla fin ett papper så saker man skulle göra (tex ta kort med en vakt utanför slottet) så fick man poäng för det och senare skulle man få ett pris, vi vann men har inte fått vårt pris än! Ska bli spännande haha!
Efter det så samlades vi vid Hötorget och käkade! Jätte äcklig mat verkligen men det gick ner! Sen skulle vi till Dramaten så vi gick en liten stadsvandring, bland annat gick vi förbi där Olof Palme blev skjuten, hans gravplats och Stureplan. Pjäsen på Dramaten hette trettondagsafton skriven av Shakespeare. Det var rolig och bra men alldeles för lång och mycket onödiga grejer i, tyckte iallafall jag! Dramaten var verkligen en av det finaste platser jag vart på!
Efter Dramaten gick vi till hotellet och de flesta gick och la sig, men inte vi! Vi satt först i vårt rum några stycken sen kom Dania och Jennies kompisar och hängde med oss på rummet! Dom var ifrån Stockholm så dom ledde oss senare till en pub, där drack vi lite och jade jätteroligt! Sen när det stängde vid ett drog vi till en mycket sunkigare bar ngn kilometer därifrån, lionbar eller limebar tror jag den hette och den stängde tre, det var sjukt billig alkohol där men väldigt äckligt! En cider och en shot för 69 spänn, så man förstår ju att vi alla blev jävligt fulla, speciellt jag eftersom jag spydde senare när vi kom hem när vi skulle lägga oss! Martin sov med oss i Kajsa och Danias säng och bilel sov med Jenni och Fanny.
Jag hade jätteroligt hela dagen och tyckte det blev en lyckad första dag!
Likes

Comments

Just nu sitter jag och resten av sa3 i bussen mot Stockholm, jag och jenni sitter och läser illustrerad vetenskap och lyssnar på musik, jag läste om ebola så nu är man ju räddare för de än någonsin!!
Vädret börjar klarna upp nu jämfört med hemma då det regnade, allt är bra just nu förutom toaletten som är pytteliten men man slipper iallafall kissa utomhus så det är ju bra.
Vi rastade nyss i Ödeshög så man fick kissa på en riktig toalett samt rökpaus och vissa åt burger king och köpte godis på Pressbyrån, jag och Kajsa har ätit pastasallad, hennes var med pesto och min med vitlök och créme fraiche. Jättegott!
Negativa med denna bussresa är ju då, först och främst toaletten haha! Men sen att man får jätteont i rumpan av att sitta ner i 6 timmar haha, så rasten var verkligen behövlig så man inte hinner utveckla en plattröv.
Jag Kajsa och Michaela tog även väldigt fina hattar/kronor från burger king! Kronor till prinsessor japp

Likes

Comments