Nu befinner jag mig på tåget påväg hem till Karlshamn där jag ska vara i helgen. Jag har inte planerat helgen ännu men ska träffa två av mina vänner som annars pluggar i Helsingborg och Jönköping och umgås med min familj.

Åt för övrigt en så god men nyttig frukost i morse. Chia-pudding. Det var både snabbt och enkelt och perfekt att förbereda kvällen innan.

Receptet är busenkelt:

2 dl Mjölk ( tog mandelmjölk för det var de enda vi hade hemma)

3-4 msk Chiafrön

Kakao (mängd bestämmer man själv) 

Hallon, nötter, banan eller något att toppa med. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Visst är det väl mysigt att sitta inne i en stor mysig stickad polotröja, med en kopp te i handen och kolla på en riktigt bra serie. September kommer för min del vara en månad med en massa beslut som kommer att beröra både jobb, resor och var jag ska bo men också en riktig mysmånad där jag ska njuta. Njuta av att löven utanför faller, av att mörkret lägger sig redan på eftermiddagen och framförallt unna mig. Unna mig allt från goda frukostar, långa bad till massa god mat.

Att september månad precis börjat får det att pirra i hela mig.

Likes

Comments

Hej på er!

September månad har nu dragit igång och även höstvädret har kommit in över Stockholm. Idag har jag provjobbat på ett hotell i gamla stan, spännande med lite nya miljöer och arbeten. Imorgon är det ett annat ställe jag ska prova på. 

kram på er Likes

Comments

​​​​Min dag har jag princip tillbringat på en mängd olika tunnelbanor i Stockholm. Jag har åkt från Lidingö till gamla stan för att där gå på en intervju och sedan ifrån gamla stan till t-centralen och sedan därifrån till Kista för en snabb lunch och ännu en intervju.  

Nu har jag precis landat i soffan framför idol här i Spånga och har inte planerat röra mig härifrån resten av kvällen. 


Kram på er. 

Likes

Comments