Header

Vi firade midsommar på bästa sätt, det blev middag, lekar och dans. Kameran var inte framme så mycket som jag hade velat... men några bilder blev det allt.

Det blev en mysig dag som avslutades runt 2 tiden. Midsommardagen var en ytterligare trevlig dag, jag och Lisa spenderade kvällen och natten på en båt (jakt ??), snacka om att vi blev chockade när vi såg denna storlek av båt. Vi hade verkligen det sååå mysigt. I hamnen fanns även lite festligheter med livemusik och dricka, vi var dock bara där en liten stund, man var ju trots allt trött från gårdagen. 

Midsommar var trevligt och det som väntar nu är BRÅVALLA!!!! Ska dit med tjejerna, 5 st i en husvagn. Är så taggad att jag håller på att spricka. Förra året var helt fantastiskt, men nu väntar ett ännu bättre. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockan 23.00 på kvällen bestämde jag och lisa oss för att bygga en koja som vi sedan skulle somna i... vi gick tillbaka till att vara fem år gamla igen. Men wow, det var ju sååå mysigt.

Likes

Comments

Som rubriken lyder åkte jag och min kära vän Linn till Dalby stenbrott idag. Blev väldigt spontant, då det visade sig vara fint väder. Blev inte mycket bad, men skönt var det.

Likes

Comments

Efter en lång dag på ridklubbens hemmatävlingar var jag inte heeelt slut, för en söndag kan inte sluta utan en brakmiddag. Vi tog bilen till ICA för att införskaffa ingredienser till en grillning. Efter lite problem med grillen fick vi till slut ihop en god middag som vi alla njöt av. Kvällen slutade med en liten tur till havet för att njuta lite extra av det fina vädret.Likes

Comments

Vi tog tåget till Helsingborg för en restaurangkväll på Pinchos. Trots att klockar var runt 8 på kvällen var det varmt från dagens hetta. Vi hade helt enkelt en riktig myskväll.


Likes

Comments