Du är med en om en sak som verkligen gjorde dagen och resten av dagarna förstörda. Du försöker glömma händelsen men det går inte? Och du hittar ingen utväg heller. Vad är det man gör då? Jo håller sin käft stängd och försöker kämpa sig vidare. Någon som har vart med om en sak som man nästan inte ens kan berätta till sina vänner pågrund utav att man inte får fram orden?..Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Jag var alltid den tjejen som sa att jag aldrig kommer börja träna och att det är skit tråkigt å träna, det är verkligen heeelt tvärtom! När man väl har kommit in i det så tycker man det är bara roligare. Och man mår verkligen mycket bättre utav det. Jag har ett gymkort på sportlife men nu prov tränar jag på nordic wellness med två av mina vänner, så dit ska jag idag och köra skit ;) 

Likes

Comments

Visst gör det ont? Du måste försöka inse saker och ting själv för att kunna gå vidare i ditt liv. Du måste ha viljan för att kunna gå vidare. Du måste ha glädjen i dig själv för att kunna gå vidare. Du kan inte stå där bara och tro att allt kommer lösa sig av sig själv utan att Du har viljan. Det gör ont, det är jobbigt men Allt har en lösning. Det är bara försöka kämpa sig igenom motvind. Fast dock så är det inte bara att försöka att kämpa sig igenom motvind, det krävs mod. Att sakna någon är den värsta smärtan man kan ha en smärta som man egentligen inte kan göra något åt.

Men se det positiva och gå vidare med ett leende!

Likes

Comments

Man vet ju inte hur man ska ta sig till. Jag är verkligen trött på hela mänskligheten. Så fucking många falska människor.

Och plus människor som inte kan ta några diskussioner det enda dem är duktiga på är å skratta eller svara med en jävla patetisk mening som inte ens hör till diskussionen. Man brukar säga att '' ju äldre man blir, ju mognare blir man'' haha B U L L S H I T !!! en 10 åring kan vara MYYYYYCKET mognare än en 20 åring. Spelar fan ingen roll hur gammal man är. Det som spelar är om man har en hjärna och ett hjärta. Men tyvärr så har inte alla det och tyvärr så kommer vissa människor inte växa upp.. 

 Likes

Comments

Människor kommer och går. Killar kan lika gärna ta en igelkott som rör sig medan vissa tjejer kan andas ut sin falskhet. Ibland måste man ta kontroll över sitt beteende och innan man tar kontroll över sitt beteende så kan man börja med att ta kontroll över sina tankar. Dagens generation är tyvärr inte gårdens generation då man visste vad respekt betydde eller såra någon betydde. Det känns som om att idag är syftet med livet att hitta någon punkt där man inte är sig själv istället spelar man någon annan som man inte är. Finns det inget att göra åt saken, låt det rinna ut i sanden. Men låt aldrig ditt liv bara rinna ut, gör något åt saken. Man kan alltid hoppas på det bästa men det bästa är nog att förbereda sig för det värsta. Men att tycka synd om sig själv kommer man inte långt med. Inget kommer att förändras. Håll huvudet högt och håll tag i de saker som gör dig glad. Livet är tufft men man kan alltid vara tuffare och kämpa sig igenom motvind. Det finns hopp för alla. Tänk positivt det du har gått igenom är något som har lärt dig hur livet fungerar.
" Worry less, smile more. Don't regret, just learn and grow. "

Likes

Comments

Börjar jobbet nu och är skit trött. Hoppas det kommer in roliga och sociala folk så att man blir piggare.Likes

Comments

Denna gången kommer min blogg handla om allt möjligt men det kommer mest handla om vad jag tycker och tänker. Så ni folk som tar åt er behöver inte fortsätta läsa min blogg. 

Likes

Comments