Header

Hej!
Idag var det sista dans lektionen på denna höstterminen. Ledaren hade köpt godis, pepparkakor och saft, och några från gruppen hade bakat sockerkaka och chokladmuffins. Hur mysigt som helst. Sista halvtimmen planerade vi vårterminen och ledarn visade från början av dansen som vi kommer dansa.

Till vårterminen så hade jag tänkt dansa mer och ha två kurser i veckan och då blir det street på måndagar 19-20 och sen jazz torsdagar 16:30-18. Blir dock lite stressigt eftersom jag slutar 15:30 och det tar 40min till stan.

I januari så börjar dansen igen, längtar redan.
Go'natt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit hos pappa denna veckan så jag har inte haft något internet eftersom att pappa har inge wi-fi och de e dålig mottagning så mobildatan har inte heller funkat.

Men igår kom jag till mamma och idag har jag varit i stan och tittat på ruffriders suspens me några andra, dock så var inte filmer så bra men men. Imorgon ska jag till stan igen och ha dansuppvisning vid 15-18, måst åka redan vid 11 för vi ska repetera dansen innan showen. Jessica, min storasyster, och kanske pappa och Siv ska åka och kolla.

Go'natt!

Likes

Comments

Idag var jag på skolan till 15:20. Tora följde me mig hem och vi hade rolig som man alltid har me henne. Vi snackade lite skit å så sen åt vi sallad och hon åkte hem vid 17:30. Jag tog och bytte om till nå andra kläder som jag skulle ha på dansen, åkte dit vid 18 typ. Denna gången så skulle vi mest gå igenom dansen så många gånger som helst så att den sitter tills på söndag då vi har uppvisning. Sen fick vi även kolla på några andra dansgrupper, kan säga att dom var grymma!! Vid 20 så åkte jag hem och duschade, fixade engelska läxa och åt mat. Ligger nu i sängen och ska sova straxt. Go'natt!!

Likes

Comments

I fredags så var det demokratidag här i bergskommun det är en en dag där ungdomar i bergskommun åker iväg till ett ställe denna gången var vi i Storhogna. Där kan vi tillsammans påverka vad vi vill förbättra i våran kommun. Alla får dock inte åka dit utan dom som vill dit skriver ner sitt namn på en lapp och sen får nån dra några lappar och dom får åka. I min klass så fick jag och fyra andra åka. Man åker dit direkt från morgonen, man "slipper" alltså skolan hela dan. Demokratidagen slutar vid 4 och då fick man bowla, bada och basta om man ville, jag och 6 andra bowlade. Ofc så vann jag hihi. På kvällen så var det höstrocken, som är en kväll för alla ungdomar i bergs och Härjedalens kommun det kom en DJ som spelade och sen på slutet så kom ett band som spelade sista timmen.

Kan direkt inte påstås att jag hade de bästa skorna, jag hade klack som jag då hade fått i från 8 på morgonen till 1 på natten. Kan säga att jag hade j*vligt ont i fötterna när vi åkte hem. Men Annars så var dagen lyckad.

Igår så gjorde jag nästa ingenting sov till 13 och tog och åt frukost sen låg jag mest i sängen och kollade lite på youtube och serier.

Idag så har jag också bara legat i sängen och kollat serier. Men vid 14 så kom min bror hem ganska så bakis och tvingade mig laga mat åt han, så anställ som jag är så gjorde jag de hihi.

Likes

Comments

Har varit dålig på att blogga men ska verkligen försöka om på nytt. Idag händer det inte så mycket, vaknade vid 10:40 tog och åt lite frukost och ser att det har snöat inatt, jag älskar snö, vintern är enligt mig den bästa årstiden. Jag är ganska varm av mig för jag klarar knappt av sommarn här i Sverige. Om de e över 23grader så måste jag sitta inne eller i skugga, jag får typ panik och vet inte vart jag ska ta vägen när det är så varmt, hellre frysa än svettas, för om man fryser kan man bara sätta på sig varmare kläder. Men om man svettas när man bara har bikini på sig så kan man inte ta av sig mer.

Iallafall nu så hade jag bara tänkt ligga i sängen och kolla lite serier.

Likes

Comments