Veckans lista v. 6

Innehåller affiliate-länkar

Veckans mående

Till jämförelse med de två tidigare veckorna så har jag mått mycket bättre. Idag mår jag inte illa i alla fall. Det är skönt.


Veckans sämsta

Typ väglaget? Nämen det är liksom tösnö som fryst till is. Så vägarna är som formade efter tidiga skosteg och spår från bildäck. Tycker det blir så drygt att vara ute och gå eller köra då för fötterna håller man på att vricka hela tiden och bilen spårar.


Veckans bästa

I princip hela veckan.

* Systerkvällen med Mathilda i fredags

* Har varit med Ida hos henne två gånger på en hel vecka, det är dubbelt så många gånger som jag var hos henne i den förra lägenheten.

* Skaffat gymkort igen

* Solljus

* Sushin jag och Ida åt igår, nomnom


Veckans jobbigaste

När mobilen dog under promenaden jag var ute på i onsdags och hade ca 1 kilometers uppförsbacke framför mig. Äe, då gick det trögt vill jag säga.


Veckans roligaste

Gårdagen med Ida skulle jag vilja säga. Har ju alltid roligt med henne, men igår var det lite roligare än vanligt.


Veckans läst

Läser fortfarande på förra veckans bok, alltså Hjärnan är stjärnan av Kaja Nordengen.


Veckans lyssnat

Är då svårt att missa i och med bilden ovan, hehe. De var det jag hade i hörlurarna när jag var på min promenad i onsdags och mobilen dog mitt i allt.


Veckans kollat

Den mycket väl omtalade Netflix-serien You. Är just nu på avsnitt 3 av säsong 2. Längtar just nu mest på att den ska ta slut. Tycker att miljöombytet fuckade upp det. Alltså man kan inte sätta samma skådis som spelar Dan i Gossip Girl i New York i första säsongen och sedan gå ner sig till LA. Det var ju lite New York och bokhandeln han jobbade i som gjorde hela grejen enligt mig. De skulle ha haft LA i första säsongen och New York i andra.


Veckans lärdom

Kommer inte på någon specifik för den här veckan. Eller jo!! Hahah, lärde mig att spela låten Baby Shark på keyboard igår? Det får bli veckans lärdom.


Veckans framsteg

Har varit hemifrån mer än vad jag varit hemma i minst 3 dagar i rad, om man räknar utifrån de timmarna man är vaken. Samt att jag blivit klar med huset jag byggt på The Sims 4 när jag spelat det hos syrran, hahah ändå värt att nämna som ett framsteg.


Veckans behov

Att riva av ett första pass på gymmet, samt att få mer frisk luft och intryck från naturmiljö.


Veckans längtan

Både längtar och fruktar inför att de två nya kurserna ska börja. Kul med nytt och att "vara igång" med något igen, men också lite läskigt till en början eftersom att det är två nya kurser. Dock sådana som berör ämnen man vet lite om sedan innan, så det blir väl mest repetition av sådant man redan vet och även en möjlighet till djupare förståelse. Åtminstone i Hälsopedagogiken.


Veckans vilja

Just nu i skrivande stund är det att sova, men också att gymma.


Veckans tips

Den här veckan vill jag ändå tipsa om att kolla serien You, den är väldigt bra trots att jag tycker det är segt att komma in i säsong 2.


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som du har haft en toppen vecka! Åhh vad kul med lite vitt på backen <3
nouw.com/malinhardstahl
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Det har jag verkligen haft! Hoppas du med har haft en fin vecka <3
nouw.com/feliciaidachristina
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du är så fantastsiskt fin ska du veta! Veckans bästa med systerhäng och solljus kan jag absolut förstå, två punkter som ger massa energi. Framgångspodden lyssnar jag maniskt på, bästa!! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Men åh, vad glad jag blir! Ohja <3 Haha samma här! Hoppas du får en fin kommande vecka, massa kramar <3
nouw.com/feliciaidachristina
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha jag får verkligen panik när mobilen dör när man lyssnar på någonting!
nouw.com/celinelundqvists
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah men samma här! 😂
nouw.com/feliciaidachristina