Veckans lista

Veckans känsla

Denna veckan var över väldigt fort, men samtidigt känns det som att den varat i en evighet. Liksom det känns som att det var 2 veckor sedan som jag fyllde år och åt middag hos min pappa, men det var bara i onsdags? Har väldigt svårt att greppa denna vecka. Det känns som att jag varit lite på paus. Speciellt i och med att jag inte tränat sedan i onsdags, det känns alltid väldigt konstigt att inte träna.

Veckans bästa

Hmm.. min födelsedag kanske? OCH att jag börjat kolla på Game of Thrones, har velat göra de hur länge som helst. Men typ glömt bort?

Veckans sämsta

Att jag verkligen inte skött god sömn, kost och träning. Ur ett hälsosamt perspektiv. Vet ju med mig att tillräckligt med sömn, näringsrik kost och daglig fysisk aktivitet är bästa medicinen för att förebygga ångest, stress osv.

Veckans träning

Måndag körde jag rygg och i onsdags blev det ett lätt benpass. Efter onsdagen har jag varken tränat på gym eller gått någon promenad, vilket är vad jag egentligen verkligen behöver. Så denna veckans träning har inte varit den bästa. Vilket det såklart inte alltid behöver vara! Dessa veckor behövs också, för att kunna hålla motivationen uppe. Men i och med att träningen är en av få saker som hjälper mig mot ångest, och det där krypande stresspåslaget jag känner i kroppen hela tiden, så behöver jag aktivera mig fysiskt på något sätt varje dag.

Veckans musik

Veckans stolthet

Hmm.. typ att jag inte höll på att dö på Birsta City i torsdags? Var inte ens nervös innan och allt gick skitbra. Så det är jag stolt över! Även att jag inte försökte typ tänka "hehe Felicia, tänk om du skulle få en panikattack nu", för det är oftast pga den tanken som triggar också sitter man där sen med hjärtklappning och overklighetstankar och ba "fan", haha så det var najs!

Veckans tacksamhet

- Att jag fick fira min födelsedag som jag själv ville.

- Magandning, alltså Y A A S S S <333

- Min pappa <3

- Att jag ej fått panik så fort det ringer på min mobil, hehe

Tills nästa vecka...

✩ Komma tillbaka in i mitt träningsmode - framförallt för att min hjärna behöver det!

✩ Skriva i min tacksamhetsdagbok igen! Glömt av mig gällande den i samband med att sovrutinerna inte existerat.

✩ Ät näringsrik mat för att bibehålla en bra balans i kroppen, så du inte blir hangry & triggas till ångest m.m. :-)


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

Frida,
Grattis i efterskott! Och jag älskar GoT! 😃 Funderar ibland på att se om hela serien
fridachristina.com
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack så mycket! 😊 Förstår det, haha!
nouw.com/feliciaidachristina