Veckans lista

Veckans känsla 

Den här veckan har jag verkligen känt mig stark, men också svag. Men jag har känt mig stark på grund utav att jag först känt mig svag. Jag har även känt mig stolt, lycklig och tacksam. 


Veckans bästa

Jag i fredags. Hade det varit jag för ett år sedan så hade jag skippat att dra och träna och istället stressa mig redo för att dra till Lögdösjön och hänga med vännerna.

Men istället tog jag mig själv i första hand och gjorde det jag hade tänkt göra, innan jag gjorde resten. Jag tränade i lugn och ro, jag stressade inte ens när jag kom hem, inte ens inne i duschen försökte jag skynda mig.

I vanliga fall är jag väldigt duktig på att stressa och att försöka skynda mig. Vad det än är jag gör. Som jag skrev i en kommentar till @wilsoon häromdagen; ”Jag vet liksom inte vad som beror på vad, är jag konstant under ett stresspåslag för att jag vill prestera eller vill (och behöver) jag prestera för att göra mig av med den extra energi jag konstant går och bär på?”

Men i fredags. Då tog jag mig själv i första hand och det är jag så stolt över mig själv för att jag gjorde. För det har jag aldrig gjort innan. Inte på det där sättet att jag gör det jag hade tänkt göra, för att jag ville, och SEN träffa den där vännen, passa den där hunden, komma på den där middagen m.m.

Jag tror även att dagen och kvällen blev som den blev i min kropp, för att jag tog hand om mig själv. Jag gjorde mig av med det där förbaskade stresspåslaget på gymmet. Tömde kroppen på all överflödig energi och kunde sedan ta det lugnt utan att känna mig stressad.


Veckans sämsta

Ingenting skulle jag vilja säga!


Veckans träning

2 stycken ben- & rumppass på gymmet och sedan två löp- & promenadrundor. Alldeles lagom!


Veckans musik


WawawAOUWW!! Om 2 veckor ska jag se denna gudinna live!!


Veckans stolthet

Det jag skrev om i Veckans bästa, men också att jag inte känt en hets till att träna. Utan att jag använt träningen som ett hjälpmedel för att må bra i skallen. Något som jag behöver.


Veckans tacksamhet

• Häromkvällen sa jag till mamma att jag var väldigt tacksam över att hon inte pushar mig till saker jag inte vill, utan låter mig själv komma till den punkten att jag vet lite mer och DÅ supportrar mig vad jag än väljer. Så är även pappa, vilket jag också såklart är tacksam för.

• Att jag har världens bästa vänner som vill ha med än på saker och som fortsätter att bjuda in, fastän man vissa gånger behöver tacka nej <3

• En sjuk känsla och tanke jag hade häromdagen (för att vara jag), jag hade en katastroftanke och fylldes med en nervös och orolig känsla och tänkte sedan genast utan att ens försöka; ”men då har jag åtminstone mig själv” och kände mig helt varm och trygg i tanken. Jag blev så pass chockad över tanken och den trygghet jag kände så att jag fick lyckotårar.


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hur underbart att inte ha något på veckans sämsta?! Då har man haft en bra vecka! Jag kan verkligen tänka mig att du är en himla stark tjej alltså, heja dig <3
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Men åååh massa kärlek till dig, fan vad glad jag blir!! <333
nouw.com/feliciaidachristina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart att läsa! Att inget var sämst och tacksamheten - alltså åhh! KRAM fina <3
nouw.com/matildaberlin
malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som en bra vecka!! <3
nouw.com/malinhardstahl
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Det var den verkligen! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
amandalarssons
amandalarssons,
Så himla härligt att läsa fina du! Kram
nouw.com/amandalarssons
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack! Kramis <3
nouw.com/feliciaidachristina
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Oj vad jag känner igen mig. Känner också att jag ständigt har stresspåslag, att allt ska gå fort. Tycker träning hjälpt mig, framförallt promenader i naturen. Men jobbar även på att tvinga mig att göra saker långsamt då det finns möjlighet till det.
nouw.com/jossustravelpics
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Jaa samma här! Träning och att tvinga sig själv att göra saker lite långsammare hjälper så himla bra!
nouw.com/feliciaidachristina
Hilma
Hilma,
Gud vilka UNDERBARA bilder! Vilken sommarkänsla man får av dom! Och vilken härlig lista att få ta del av fina du <3 Speciellt det där med att "veckans sämsta" var tom. TJOHOOO 😃 <33 KRAM vännen
nouw.com/hilma
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack så mycket fina Hilma! <333 Kramis!
nouw.com/feliciaidachristina
erikssontowa
erikssontowa,
så härligt att läsa finis <333
nouw.com/erikssontowa
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Tack så mycket fina Towa <333
nouw.com/feliciaidachristina