Torsdag fredag lördag

Hej! Har inte bloggat på snart 4 dagar, så tänkte ta igen lite.

I torsdags så jobbade jag mellan 10:30-16:00 och kom hem kvart i 6, åt middag och sedan kom en av mostrarna m. kusin och hälsade på. Fick present utav dom och vi fikade, hade bett Marcus att ta hem biskvier från bageriet, så det gjorde han!

Fredags, för mig blir det ju igår med tanke på att jag inte somnat ännu.

Men då i alla fall så jobbade jag först mellan 10:30-16:00. Sedan tog jag bussen in till stan för att ta bussen hem tillsammans med Ida, med tanke på att vi skulle hänga.

Men hon hade inte tagit sig från Bergsåker ännu så jag gick till torget, köpte två glasskulor i bägare och bad hon i kassan att behålla växeln. Satte mig på en bänk, åt glassen och efteråt så gick jag till New Yorker. Jag köpte två par shorts och sedan sprang jag till bussen, klev på och sedan ringde Ida. Hon missade bussen så jag klev av bara en busshållplats efter, gick och mötte henne sedan gick vi till Selångersån och chillade där tills nästa buss gick.

Jag fick födelsedagspresenter utav henne - bodybutter och bodymist från The Body Shop, en bok jag faktiskt hade kollat på från Akademibokhandeln och sedan sånna där armband från Zara Larssons kollektion tillsammans med H&M. <3<3<3

Vi hoppade av bussen hos mig så att vi kunde hämta tårtbehållaren eller vad det nu heter. Åsså hade jag fått hem min senaste och sista beställning från Nelly.com, en ren besvikelse för fick inte på mig något förutom en lite finare blus eller vad man ska säga att det var.

I alla fall, vi gick sedan till Ica i Sörberge och köpte tillbehör för att göra tårta. Sen gick vi upp till Ida, gjorde tårta och packade ihop för picknick vid tjärn.

Sen skjutsade Kimbo oss två plus Nilo (Idas hund) till Vivstavarvstjärn. Åsså satt vi två där plus vovven tills strax efter 12 någon gång. Supermysigt och trevlig kväll tycker jag, uppskattar hellre sånna "tillställningar" med vänner än värsta ravefesten som födelsedagsfirande. 

Idag har det varit lördag och jag har hunnit träna plus varit på 70-årskalas!

Just nu ligger jag i alla fall i min storasysters säng hemma hos henne och passar vovven, vilket jag ska göra imorgon också medans min syster jobbar mellan 7-21:30. Ska även klämma in något slags träningspass imorgon under dagen efter jag rastat vovven och hon kan klara sig själv en stund.

Får se när min syster kommer hem, hon är ute och skjutsar folk tror jag. Jag ska i alla fall försöka sova nu, för måste kliva upp vid 9-10 och rasta hunden.

Hörs mer någon annan dag!

Gillar

Kommentarer