Tisdagsträning

Innehåller affiliate-länkar
Hejsan svejsan! Vaknade först klockan 4 imorse men tvingade mig själv till att somna om och sov vidare fram till strax efter klockan 10. Vilket var så skönt! Ännu skönare var det att mötas av sol utomhus.
Jag låg kvar i sängen en stund och sedan strax innan 12 började jag pallra mig iväg mot gymmet. Beslöt mig för att ta en promenad dit och alltså jag måste börja gå ut mer på dagtid. Alltså gå utanför vår tomtgräns, eller bara gå ut och skotta snö eller något. På DAGtid. Annars kanske jag går ut om jag drar till gymmet på kvällen, jamen ni förstår. Jag måste vistas mer utomhus, då folk är ute.
Tights HÄR // Tröja HÄR

Dagens pass bestod utav knäböj, militärpress och marklyft. Tungt och skönt pass! Efteråt blev det 20 min på löpbandet i gångfart pga min ljumske började att göra ont redan på promenaden påväg till gymmet. Sen bytte jag över till crosstrainern där jag stod i 30 minuter. Strax innan klockan var 16 så hämtade mamma upp mig och vi åkte hem.

Vi började direkt med att göra undan disk och sånt i köket och sen körde mamma igång med maten. Det blev stuvade makaroner och kycklingburgare. Sen åkte vi iväg en sväng på affären och köpte nödvändigheter och jag pantade. Sedan dess har vi hunnit massera varandra och nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Hur var eran tisdag?

/ Felicia

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Promenader är verkligen galet härligt att ta, och heja dig!! <3
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Ohja! Tack fina! <3
nouw.com/feliciaidachristina