THROWBACK THURSDAY: Min första fylla

Hejheeej! Torsdag och det betyder Throwback Thursday. Den här veckan blir det även väldigt kul. För jag hade tänkt berätta om min absolut första fylla. Längre framöver lär jag berätta om fler fyllor. Som ett praktexempel på hur man inte ska göra :-) Idag har jag inte druckit mig full eller ens lite lullig sedan kanskeee augusti förra året? Knappt de. Jag var full senast den 13e juli förra året då jag var med Ida, Mattias och några fler i en kompis kompis stuga. Sorry for party rocking, nu kör vi!


Min första fylla

Jag hade min första fylla då jag var 15 år. Samma dag som min storebror fyllde 18 år, alltså den 28e september år 2013. Minns kvällen ganska väl. Sen fick jag mycket berättat för mig dagen efter. Vi hade kalas hemma, jag hade ingen mobil som fungerade helt. Så jag satt och försökte återställa en kompis mobil som jag skulle låna, samtidigt som jag fixade med ett par lösnaglar. Min storasyster skjutsade mig till Fagervik där vi hämtade upp två av mina då närmsta vänner, sedan körde hon oss till Sörberge Norra där vi skulle ta bussen ut till Söråker där någon utomhusfest var. I dunno. 

När vi väl kom fram till partyt så var jag redan väldigt full. Fick ha ansvar över någon pet-flaska med vodka i, klunkade det och då precis kom polisen. Alla kubbade iväg, jag ruschade ner mot vattnet och la mig vid ett träd och försökte intala mig själv att inte somna. Sen minns jag inte så mycket mer än att de som jag var där med tillslut hittade mig och vi skulle ta oss upp till Söråker Centrum. En promenad på 2 kilometer som kanske tog en evighet, vad vet jag. Ingenting. Minns att vi träffade massa som skulle med samma buss hem. Satt och sjöng på bussen. Sen var vi tvungen att gå från Sörberge Norra ner till Fagerviks skola. Återigen en promenad på 2 kilometer. Jag pangfull och konstant kissnödig. Förmodligen skitjobbig också. Gick tydligen och sjöng på Nanne Grönvalls låt "Håll om mig" för att min ena kompis inte skulle släppa. Hahah, alltså orkar inte. 

Ett kul "minne" nu i alla fall. Dagen efter mådde jag otroooligt dåligt. Förstår ni hur pin på måndagen då folk man inte visste namnet på eller ens minns att man träffat ba "höhö full du var!!" man ba hehehehe aaa juste fan :/ Hade för övrigt bara 2 av 10 lösnaglar kvar då jag vaknade morgonen efter den där fyllan. 

Don't drink alkohol vänner <3


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer