Stolt över mig själv

Hej mitt i natten. Här ligger jag. I min säng i ett av många rum som varit mitt flickrum här hemma hos mamma. Med fläkten i fönstret och gnagande hunger i magen. Håret luktar både rök från elden vid sjön och myggspray från då myggorna kom från att vara 0 till 100 stycken. Det luktar sommar. Sommar sommar sommar.Klockan 15:09 idag startade jag igång mitt gympass med knäböj. Passet gick skitbra och var exakt vad jag och min kropp och knopp behövde.

Jag skrev ju häromdagen att jag läser en bok som var lite svår att komma in i. Den har nu övergått till att vara en bok som är svår att slita sig ifrån. Låg och läste till kl 03:43 natten mot idag (fredag). Somnade strax efter kl 4 och vaknade av mig själv redan vid kl 9-10 och kunde inte somna om. Så jag var trött och kände mig lite panikskör. Men ett hårt och svettigt gympass och med rätt inställning och lagom med krav på sig själv för vad som komma skall, det råder bot på alla tunga känslor. Idag gjorde de i alla fall det.Precis innan jag åkte iväg till gymmet så skrev Ida och frågade om jag ville umgås med henne och några till vid Lögdösjön. Jag skulle skjutsa mamma till jobbet och även träna. Så jag skrev att jag kunde komma dit efteråt. Tänkte då att jag kan åtminstone försöka åka dit och vara där tills jag skulle åka och hämta mamma och åka hem. Det skulle bli 2.5 timme. Det klarar jag väl?När alarmet ringde kl 20:30 och det var dags för mig att åka och hämta mamma så kände jag ”nej vafan, redan?”. Jag var så himla avslappnad. Eller någorlunda. Hade det bara så trevligt. Det var jag, Ida, Mattias, Linus, Linus kusin, Mattias syster och hennes pojkvän och deras dotter på 4 år. Vi var där i början. Sen kom även Amadeus och sen även Idas pappa, hans tjej/granne och hennes/deras vovvar.

Visste inte att de hade skaffat en valp så jag höll ju för fan på att dö när en vit liten boll kom springandes. Och alltså, HURRNI!! Det var som att krama om en liten björn. Sen så har ju jag i princip vuxit upp med Ida och hennes pappa (även mamman såklart) och även varit mycket hos Idas pappas tjej som också är hans granne. Hon har alltid haft Samojedhundar och har även en son som jag och Ida umgåtts mycket med som små. Så det är alltid lika trevligt och tryggt när man får umgås med dom. Allihop. 

Verkligen en salig blandning av folk man umgicks med ikväll. Men det kändes inte konstigt och det var så kravlöst. Därför kändes det trist att behöva lämna redan där vid kl 20:30. Så jag åkte faktiskt tillbaka dit efter jag körde hem mamma. Och kom hem nyss. Vid kl 1-2 på natten. Det har gått hur bra som helst. Har varit lite här och där i Timrå och även till mediamarkts parkering i Birsta. Jag kände mig lite trött och tänkte att bäst kanske var att bara åka hem och vila där då jag hade hämtat mamma. Men jag kände att jag hade ju så kul och jag vill passa på då det väl känns bra. Är så tacksam över att jag bestämde mig för att åka tillbaka. Jag klarade det. Ännu en gång.

Kompishäng utan att dö av en panikattack, vem kunde ana? Inte för att man dör av en panikattack. Det är snarare att jag klarade av en kväll med vänner, en sen kväll är viktigt att nämna(!!!) utan att få den minsta lilla panikångest. Nu säger dock min hjärna lite ”Ja, fast du har inte klarat det HELT förrän du kunnat rida ut en panikattack under tiden du umgås med dina vänner”. Men jag ska försöka vara stolt ändå. För rädslan inför att göra saker är ju för att få en panikattack. Men jag klarade en kväll med vännerna, utan att få en panikattack. Och det får duga gott och väl för den här gången. Jag tog mig ut. Och kvällen blev så mycket bättre och längre än förväntat.Det blev en SKITBRA midsommarafton. Fan vad jag är bra och fan vad jag har bra, roliga och underbara människor runt omkring mig. 

Klart som fan att jag kan. Jag kan ju visst. Älskade älskade jag <3


Kram och gonatt, Felicia

Gillar

Kommentarer

AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Blev så rörd av ditt inlägg, du är så jäkla stark! Jag känner igen mig i det du skriver, det är skitjobbigt att trotsa sina hjärnspöken men det är alltid värt det i slutändan. Var stolt lver dig själv, KRAM❤️
nouw.com/alvapoletti
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Men åh, tack så hemskt mycket! ❤️❤️
nouw.com/feliciaidachristina
amandalarssons
amandalarssons,
Så himla grym du är!!
nouw.com/amandalarssons
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Tack så himla mycket, vad glad jag blir! <3
nouw.com/feliciaidachristina