Snälla skratta med mig

Oki, så jag ville ju gå mot blondare tider pga är egentligen skitljus och när jag får utväxt och resten av håret är mörkt så ser jag typ skallig ut i benan. Och det var så svårt att få en jämn färg eftersom att utväxten inte blir som resten av håret, för den är mycket mycket ljusare och färgen fäster inte lika bra på obehandlat hår.

Så vad gör inte jag? Jo, jag tänkte ”jag har all tid i världen, så jag kan börja mjukt med en avfärgning” och lite där skulle jag ha stannat. Men nej nej N E J.

Vänster: håret då jag hade färgat det mörkt fyra gånger sedan i oktober.

Mitten: håret efter en avfärgning

Höger: håret efter två avfärgningarHär tänker jag att det inte kommer gå att få ur mer färg och 200 spänn är för dyrt att lägga på avfärgning om man måste göra det fler än 2 gånger, tänkte jag. För har inte alls tålamod. Så jag bestämmer mig för att försöka slinga det, alltså dagen innan julafton. Men det går åt helvetet så jag slänger i hela blekningen. Vilket är bilden till vänster här nedan. Senare samma dag köper jag en till blekning och slänger i.Några timmar senare la jag även i en typ blond hårfärg för att dämpa det gula och hoppas på att det röd/orangea också fucking chillar. Nu är håret typ helt okej, har klippt av det värsta men mamma måste help a bitch out och jämna till det.

Som sagt; jag skulle ha chillat efter första avfärgningen eller typ endast hållt mig till avfärgning. Det är ju så fort man börjar joxa med blekning som det går åt helvetet och man vill ju inte typ ge upp och färga mörkt igen för då är både tid, pengar och hårets lidande och slitage förgäves. Har ju noll impulskontroll eller tålamod när det kommer till mitt eget hår.

Att man aldrig lär sig? Har ju genomfört den här processen minst 10 gånger, att gå från mörkt till blont på bara några dygn, och blir alltid lika missnöjd. Efterkrigstiden med överdosering av hårolja, inpackningar och håret konstant i inbakta flätor varar ju i flera månader, nästintill ett helt år, efteråt. Borde vara typ idiotlås på hårfärg och blekning på affären för min del. Att man måste blåsa och att idiothalten i blodet visar i promille, hade helt klart haft över 5. Vilket är en riktigt dödlig alkoholpromille att ha i blodet, för män. Så fatta hur dum i huvudet man är om man har den höga halten av idiotipromille, som dessutom är så gott som kronisk.

Hahah, ååååh. Aja, nu är det mesta av håret blont i alla fall. Och det är tur håret redan var kort så jag inte har så lång tid att vänta tills det vuxit så pass att jag kan klippa bort det absolut mest orangea. Slänger upp bild på nuvarande fantastiskt glamorösa färg på håret om några dagar.


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh gud alltså, hade aldrig vågat göra detta hemma själv hahah! Även om det är hår är jag så mesig liksom :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah nämen det förstår jag, det är verkligen rysk roulette över hur resultatet blir 😂
nouw.com/feliciaidachristina
celinelundqvists
celinelundqvists,
Blev avskräckt av min frisör som sade att om hon blekte mitt naturliga hår som är rätt mörkt till kritvitt så kunde det bli riktigt orange! Hemskt haha, det är en sån process det där! Men jag tyckte faktiskt det såg rätt coolt ut i slutändan för dig trots att det kanske inte var planen!
nouw.com/celinelundqvists
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah jaa, mitt hår är just nu en helt okej blond färg i botten och sedan nästintill roséguldigt i längderna. I början är det ju en riktig ångestmacka men man vänjer sig typ 😂
nouw.com/feliciaidachristina
linndossing
linndossing,
Hahaha men man ska ALLTID göra allt på en gång, tålamodet existerar liksom inte! Kram <3
nouw.com/linndossing
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah verkligen! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina