Slutet på mitt 2020

Tjenamors! Hur är det med er? Eller är det ens någon som kikar in här fortfarande? Jag liksom bara försvann ju, vet inte riktigt varför. Har mycket jag vill skriva om, men kanske inte dela med mig av för alla att kunna se, men som jag för er jag lärt känna här via Nouw ändå vill ventilera om här. Eller snarare som att jag kanske fastnat i en form av gyttja av tankar och känslor jag inte kan riktigt sätta ord på och inte heller orkat försöka att sätta ord på. Det kanske släpper framöver, kan ju åtminstone börja med att försöka.

Året börjar närma sig ett slut och det är väldigt svårt att förstå. Det har hänt så mycket det här året på en individnivå, men också nationellt och internationellt. Ska gå igenom lite mer inpå det i ett annat inlägg hade jag tänkt. Så vad har jag gjort sedan sist?Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så skulle Lycka, min storasysters hund, komma till mig i Gävle och vara där i ca 1.5 vecka. För att sedan bli upphämtad av mamma för att åka hem till Timrå och fira jul och nu snart nyår.Vi gick på promenader, myste och Lycka erbjöd sig själv som stressboll att klappa på när jag läste inför och sedan skrev min hemtenta. DET var hemskt. Jag tyckte att hemsalstentan vi hade i momentet innan var hemsk, då hade jag ju ingen aning om vad som väntade i nästa moment. Den blev i alla fall inskickad och jag håller tummar och tår på att även den blir markerad med ett godkänt.Den 17e december, då hemtentan var inlämnad (som jag håller tummar och tår för att den blir godkänd), så kom mamma ner med bilen till Gävle för att ta med mig och Lycka hem till Timrå. Bilresan hem gick bra även fast att det var jäkligt mörkt och blött. Jag körde även bil för första gången på över 4 månader, det kändes skumt.Till jul blev det lite spelkväll istället för uppesittarkväll och sedan en liten julafton med närmsta familjen.Lycka blev väldigt nöjd med sina två nya leksaker och en påse godis. Hon har även fått en till julklapp av mig som är lite både till henne och mig. De är en väska, mer en påse, som jag har över axeln och sedan ligger hon i "påsen" som hänger över min mage/höft. Ni kan googla på junior front carrier om ni inte förstod min beskrivning, haha.Det har även blivit en heeel del bebismys med min systerdotter. Alltså hon är så förbannat gosig och älskar att hålla handen och när jag kliar henne på huvudet. Eller när jag bär runt på henne.. ugh men jag dör ju de är det bästa <3Jag och syrran har även spelat TV-spel. Vi har spelat Little Nightmares och blivit helt besatt av det. Så pass att vi redan bestämt att jag ska komma hem hit till Timrå igen till den 11e februari för att då kommer Little Nightmares part 2 ut(!!!) som vi givetvis måste spela.

På söndag är det tänkt att jag ska hem till Gävle igen. Egentligen hade jag bokat tåg för att ta mig hem dit på lördagen. Men då jag väldigt gärna vill ta med mig Lycka ner till Gävle igen så har min storasyster erbjudit sig att köra ner mig dit. Har inte provat åka varken kollektivt eller tåg med Lycka så vet jag inte hur det skulle gå. Samt att jag har alldeles för mycket packning att få med mig hem så det skulle bara bli för bökigt att även då ta med mig en liten hund som jag inte vet hur den fungerar ihop med tågresande med andra människor och ev. andra hundar.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Lovar att försöka kika in och slänga ut några meningar här mer framöver.

Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Låter som en mysig jul 🥰

nouw.com/mariasvardag
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
De var det verkligen! Hoppas du haft en bra jul och att du får en trevlig nyårsafton imorgon 🥰
nouw.com/feliciaidachristina
happyM
happyM,

Hihi såklart man kikar in här på din fina blogg ❤️ Ha en fin kväll ❤️ Kram

nouw.com/happym
feliciaidachristina
feliciaidachristina,

Men fina du ❤️ Detsamma och hoppas du får en fantastisk nyårsafton imorgon ❤️

nouw.com/feliciaidachristina
wilsoon
wilsoon,

Gott nytt år Felicia! Tack för ditt konstanta stöd det här året. Låt oss hoppas att 2021 blir något magiskt!❤️

nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,

Åh, men tack själv Wilma! Gott nytt år ❤️

nouw.com/feliciaidachristina