Sista dagen på jobbet

Hej! Äntligen är det fredag och även sista dagen för mig på Tranviken. Efter denna dag på jobbet så tar jag sommarlov tills skolan börjar igen.

I måndags så var det jobb och sedan var jag bara hemma. I tisdags, världens stressigaste dag på jobbet sedan var jag med Nadja och hon sov över. Onsdags, jobbet var lite lugnare och sedan var jag med Nadja efter jobbet och hon sov över igen. Igår var det torsdag och jag jobbade, det var lugnt men ändå lite ruschigt. Efter jobbet så var jag så trött, så gjorde inget speciellt.

Idag är det fredag, jobb till 17:30 säkert och sedan byebye. Raka vägen hem, duscha, äta och sedan kanske vara med Ida och Mattias. Längtar så mycket efter att få vara med doooom!!

Imorgon, lördag, mamma ska firas tillsammans med släkten. Så det blir god mat och att vara chaufför. Senare på kvällen kanske jag hittar på något. Och på söndag vill jag träna och kanske vara med någon. Hela veckan efteråt så ska jag sova, läsa och träna hela dagarna. Det är i alla fall vad som är på schemat, men hittar förhoppningsvis på andra saker med!

Hörs hej!

Gillar

Kommentarer