Senaste tiden

Den 5:e maj var jag i Barkarby tillsammans med Ida, Mattias, Hanna och Charly. Vi åkte tillsammans med hela karavanen från Sundsvall ner till Barkarby vid typ 12. Resan dit var skitrolig och alla var supertaggade. Väl på plats och under hela vistelsen där vart väl lite utav ett antiklimax. Hade absolut roligt och det var trevligt, men levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Dock var planen att dricka och bli lullig men stämningen var inte så party plus att jag var rätt hängig på grund av pollen. Men jag tyckte att de var supermysigt alltihop och de var en sjukt bra dag. Sen får vi inte glömma att vi hade i alla fall tur med vädret.

Den 7:e maj mådde jag riktigt jävla dåligt. Jag var bara så himla ledsen och nedstämd över lite allt möjligt. Men mest negativt påverkad och stressad över någon form att kroppshets och fettfobi som jag tyckte och tycker än idag att jag lever i. De finns det ett inlägg om nedanför. Jag har pratat med de i min omgivning om hur jag känner och det är löst på det sättet. Att få lätta på hjärtat för dom har gett positiva konsekvenser. Men det är också något som är under en ständig process. Det är ju ett inlärt beteende hos dom m.m. Jag kan till exempel bli triggad, påverkad och framförallt upprörd och känna mig lite smått handikappad när någon nära kommenterar en annan människas kropp. Alltså det är väldigt komplicerat. Men i alla fall det jag menar med handikappad är att de känns som när någon ligger döende och man inte kan göra något åt saken. Fast i det här fallet kan ju jag såklart göra något åt saken, men det blir så svårt och jag vet inte hur jag ska bete mig eller lägga fram det rätt för att personen i fråga ska förstå. Men ja, om någon undrar något om hur jag tänker kring det här så får man gärna fråga så ingen drar egna slutsatser efter att ha kanske missförstått något jag skrivit.
I alla fall så på bilden här nedanför så var jag fullt påklädd och skulle gå till bussen för att åka till gymmet. Men jag kunde inte sluta gråta, det gick verkligen inte. Jag var så olycklig i mig själv, egentligen inte över hur jag ser ut utan bara att jag kände sån ångest över min inställning till träning. Alltså att jag verkligen ville åka till gymmet för att endast åka dit och bränna kalorier och inte för att jag tyckte det skulle bli kul. Vilket inte är min riktiga inställning eller mitt riktiga syfte med min träning. Därför var jag så ledsen, så det hela slutade med att jag accepterade att jag inte kunde åka till gymmet i det där läget och gick upp på mitt rum istället. Väl där uppe så grät jag i några minuter tills jag somnade. Jag tror det var under den här stunden som jag valde att lägga ut dedär på min Instagram och några dagar efter här på bloggen.

Efter att jag hade somnat så vaknade jag igen vid 23:00 samma dag (7:e maj) med ont i halsen. Dagen efter, alltså 8:e maj skulle jag ha haft nationella i svenska, den skriftliga delen. Men jag hade blivit värre i min förkylning och den fortsatte i omgångar tills i fredags eftermiddag (18:e maj) ungefär.

Under tiden som jag var hemma och var sjuk så gjorde jag klar en skoluppgift, målade på altanen och var mycket med mamma. Mysiga dagar faktiskt.

Efter några dagar som sjuk och sedan bli frisk igen så fick jag även tillbaka träningsglädjen. Vilket jag tycker är så himla skönt och kul. I fredags på morgonen så kände jag mig jättesjuk och hade feber. Men efter mat och Ipren så drog jag mig iväg till gymmet för ett kort och lätt pass på löpbandet. Som en liten smygstart för att se om jag orkar eller inte. Sen så solade jag i 9 minuter.

Tillsammans med motivationen så skrev jag upp mig som ambassadör för Wildpurpose.com och med koden feliciaidachristina så får man 10% rabatt på hela sortimentet! Vilket är skitbra ju. Jag fick även hem ett linne som är jättesnyggt!

I lördags, alltså den 19:e maj så fyllde min pappa år. Grattis i efterskott till honom! Så då åkte jag tillsammans med min storebror och storasyster ut till pappas och hans frus hästgård i lögdö för att fira födelsedagsbarnet. Där spenderade vi några timmar tills det var dags att åka hem.
Efter det drog jag ut på en intervallrunda. Sen drog jag hem, duschade och sen hämtade jag Ida. Vi drog till Bergeforsen och var där med några kompisar och hennes pojkvän Mattias till 3-4 på morgonen dagen efter. Så kul att vara där. Speciellt för att det är där jag och Ida spenderat de flesta av våra somrar, då vi fick börja vistas utanför Stavreviken haha.

I söndags så käkade jag omelett och en avokado till frukost/lunch. Sen åkte jag iväg till gymmet för ett stenhårt benpass. Eftersom att jag kom hem väldigt sent så vaknade jag även väldigt sent. Så gymmet blev inte av förrän vid rätt sent de med. Men jag spenderade ca 3 timmar där. Alltid så kul och även skönt när man har så himla mycket energi och motivation till att kötta. Brukar alltid lyssna på min motivation. Liksom känner jag att de kommer bli ett halvdant pass och att det inte blir som jag tänkt så är det bättre jag åker hem än att det skulle bli tråkigt att träna. Då är det bättre jag kommer tillbaka dagen efter och är kanske lite mer inspirerad.
I alla fall, när jag väl känner mig som en jävla maskin på gymmet så köttar jag på tills krafterna tar slut. Det är väl lika bra de tänker jag?
Så först körde jag intervaller (utifrån en app jag kör med som ska få igång löpningen. Jag börjar alltid på nybörjare för är ingen löpare direkt.) i 38 minuter eller vad det är. Sedan 1 timme och 45 minuter ben & stretchning. Sedan 1 timme på löpbandet då jag i 30 minuter trappade upp till 10 på lutningen. Venne vad just 10 innebär. Sedan den andra halvtimmen trappade jag sakta ner tillbaka till 0. Efter det var jag helt slut.
Jag åkte hem, åt middag och sedan vid 23:30 åkte jag in till stan för att hämta mamma, en av alla 4 mostrar och även mormor på tågstationen. Skjutsade hem alla och sen drog jag hem och sov.

Idag har det varit skola som vanligt. Slutade vid 15:20, men jag satt kvar till strax efter 16:00 och pluggade i bibblan. När jag kom hem började jag packa iordning väskan för att dra iväg till Lögdösjön med Ida och Mattias. Där vi spenderade hela kvällen. Kom hem för kanske lite mer än en timme sedan.
Snart ska jag sova. Imorgon är det skola som vanligt, sen måste jag tvätta och packa inför Stockholmsresan jag ska på tillsammans med min klass och mentorn plus svenskaläraren. Lärarna åker hem på fredag eftermiddag, så då blir vi några i klassen som stannar kvar och ska festa till det lite. Hihi. Kommer hem på lördag någon gång.
På söndag är det morsdag så då lär man ju uppvakta mamma med något trevligt. Funderar på att städa hela nedervåningen, men ska inte lova för mycket nu, lol.
Ska slipa lite på en skoluppgift nu sen sova. Hörs mer om ett halvår eller så.
/ Felicia

Gillar

Kommentarer