Namnlös katt & vätskebrist

Hej! Det här dumhuvudet gick och drog på sig en redig vätskebrist förut. Jag var ju som sagt uppe i elljusspåret imorse och tänkte inte alls på att dricka vatten varken innan, under eller efter min svettfest. Några timmar senare satte jag mig i ett kokhett bad för att svettas vidare.SEN efter badet öppnade jag mitt fönster och la mig och solade på min matta. Hade fortfarande inte druckit något och därefter blev jag matt, illamående och fick huvudvärk.Perfekt verkligen! Alldeles utmärkt att ordna så jag mår skit på grund utav vätskebrist när jag redan hade fullt upp med att vara nervös inför att hämta kissen. I-landsproblemen flödar verkligen.

Sedan vi kom hem med kissen så har vi stängt dörrarna till alla utrymmen inga vistas i. Vi har försökt göra det mesta av huset ”gömställesfritt” och även ordnat en kartong med kudde i och en filt över, som är liksom hans ställe att bli ostörd på. För absolut ska man vara lite på med att exponera en skygg katt för det den är rädd för. Men det krävs träning och det kommer att ta tid och tålamod. Därför lär han ju ha ett ställe som är helt hans eget. Han kommer ju så småningom att bli nyfiken på oss andra, men tills dess så lär han få bli van med alla ljud, dofter och annat först och det görs bäst om han får en plats som är hans trygga punkt i huset.

Jag tror det här kommer gå bra. Det kommer ta tid, och tid är allt jag har. Och såklart massvis med kärlek <33 Uppdaterar er mer om hur det går när han hunnit vara här ett tag. Kissen har ju heller inget namn. Vi har smakat på några som tex Steven, Findus, Mållgan m.fl.

Men nu ska jag sova, är helt död efter den här dagen med vätskebrist och nervositet. Kissen ligger i sin kartong borta vid dörren.
Godnatt från mig och blyger <3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu... Jag då är det inte konstigt med lite huvudvärk på det, haha!! Hoppas du druckit ordentligt nu och mår bättre =) Spännande att få höra vad missen kommer få heta, hihi! KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Ja nu mår jag definitivt bättre! Jaa verkligen 😊 <3
nouw.com/feliciaidachristina