Mitt rum just nu

Skrev ju igår och frågade om ni ville ha en uppdatering på mitt rum nu när det är någorlunda återställt och även uppgraderat med ”ny” säng och allt. Fick inget svar om någon ville se, haha, men lägger ut ändå. Liksom, varför inte?

Tycker själv att det är skitkul att få kolla in i andras sovrum. Åtminstone när man fortfarande bor hemma hos sina päron, för då finns det så mycket i rummet och är rätt personligt. Oftast i alla fall.

Här är mitt rum här hemma:


Först när man kommer in så ser man min garderob och Sixtens kylmatta med filt på golvet.Sen när man svänger till höger så fortsätter rummet och man kommer in i självaste rummet.Är så sates nöjd med hur mitt rum är just nu. Fyf*n. S Å mysigt.Mitt skrivbord m. bokhylla. Massa böcker, fast bara en liten del av alla jag har. Lite creepy kanske, men Prinsens urna. Proteinpulver, kasein och kosttillskott. Handsprit. Städspray. Till höger om bokhyllsskrivbordet står Sixtens klösställning, en av många.En byrå, med en massa skit. Det finns allt från lakan till ett gammalt Gameboy där i. På byrån ser man lite olika plagg jag funderar mellan inför Sensommar imorgon. Sen också min veckoplanerare som är kanske en av de bästa sakerna jag äger. Världens bästa doftljus och en smyckesställning.Mormor Annys gamla pigtittare. Anny var min gammelmormor, hon köpte denna pigtittare till sin lägenhet vid slutet av 80-talet. Sen när hon dog år 2003 flyttades den hem till min mormor i huset i Fagervik. (Gammel)Mormor Annys gamla hus. När min mormor sedan skulle sälja huset i Fagervik år 2016 så fick nämligen jag ta över pigtittaren. I den finns smink och åter massa skit.Här ligger jag och degar just nu. Under täcket och käkar godis.Min fina fina hylla från Rusta. Alltså älskar den. På den finns studentmössan, mitt fotoalbum jag gjort själv med bilder från gymnasietiden. Och massa pysselsaker.Tillbaka till dörren, garderoben och Sixtens plats på mitt rum. Så! Såhär ser det då ut på mitt rum just nu. Är så himla nöjd och trivs verkligen jättebra här inne. 

Nu ska jag kolla lite youtube och sedan Game of Thrones. Imorgon vankas det Sensommar för min del. Det är ju Sensommar både idag och imorgon, men jag sparar på min energi för att verkligen orka med morgondagen då det är Zara fkn Larsson, woopwoop! Hörs mer imorgon eller på söndag. 


Kram, Felicia 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men så fint du har det hjärtat! kram <3
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack! Kramkram <3
nouw.com/feliciaidachristina
isabylund
isabylund,
Nääe men vad mysigt! Så fint med snedtak tycker jag <3
nouw.com/isabylund
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack så mycket fina du! Jaa visst? 😃 Det blir även så himla mycket mysigare ton i rummet om det är snedtak! Kram <33
nouw.com/feliciaidachristina