Mitt livs sista höstlov

Hej! Om 15 minuter så är mitt livs sista höstlov slut. Sen har jag bara jullov, sportlov och påsklov kvar.

I alla fall, den här veckan har seriöst bara swishats förbi. Alltså inte swisha som i pengar, utan den bara försvann.

I måndags var jag på Pace minns jag och sov kvar hos Mathilda efteråt. I tisdags tror jag att jag var på Birsta med mamma, mormor och storebrorsan. Sedan på onsdagen skjutsade jag mamma till stan, åkte en sväng till Birsta och träffade Ida. Efteråt så skjutsade jag hem Ida och åkte till stan för att hämta mamma och två av hennes kollegor/kompisar för att skjutsa hem alla.

När jag var på Birsta med Ida så köpte jag lite mer smycken, de som är på bilden ovan.

I torsdags så vankades det krogen/studentfest. De som anordnar 200-dagars osv hade anordnat ett evenemang på Oscars i Sundsvall för oss som ska ta studenten år 2018. Så jag och Ida åkte självklart dit, hade verkligen jättekul trots allt som hände och mitt aggro. Dansade som aldrig förr, träffade en av alla kusiner och gamla kompisar.

I fredags så var jag bara hemma, om jag inte minns helt fel så drog jag en sväng till gymmet också. Eller nej det gjorde jag inte, tror jag.

Sedan igår så har min storebrorsa varit hemma på besök. De blev god mat, paj och Buzz(för alla förutom mig, orkade inte). Jag drog till gymmet och körde ett litet rump- och axelpass. Sedan kom jag hem, duschade och kollade klart alla aktuella avsnitt av Wahlgrens värld. Somnade vid 3 på natten.

Idag vaknade jag vid 13-tiden tror jag. Åt frukost som bestod utav varma koppen, en toast och vatten. Sen åkte jag till Ica, handlade åt syrran och åkte förbi henne för att lämna snackskassen och få en laddkabel till min mobil. Min iPhone-laddare gick nämligen sönder inatt helt out of nowhere. Så jag ska få låna en av syrrans kablar tills jag köpt en ny!

Efter jag hade varit förbi där så åkte jag vidare till gymmet, tränade lite bröst, biceps och körde även litelitelite cardio och mage med. Om det blir någon träning imorgon så blir det förmodligen rumpa/ben och nedre rygg.

Nu måste jag sova, skola imorgon!

/Felicia

Gillar

Kommentarer