Liten uppdatering

Heeej! Jävlar, imorgon är det 3 veckor sedan Prinsen gick bort. Saknar den ”lille” pälsbollen mer än någonsin och något. Mathilda kom hem med hans aska i en liten träurna som hon hade varit och hämtat hos vettris. Vi körde på separat kremering, vill ju inte blanda med massa andra djur(?)

Vi tänkte måla urnan i vitt och orange, samma färger som hans päls var. Ska även beställa nya fotopapper till min skrivare till mobilen så vi kan skriva ut någon bild på honom och klistra fast på urnan. Just nu står den uppe i mitt fönster, blir nog där han får stå. Han satt ju alltid i mitt fönster och kika ut på allt och alla.

Saknar då man kom hem och han kom helt nyvaken och hälsa lite på än innan han gick ut. Min bebis.

Vad har hänt mer än det då? Började gå till kuratorn på umo igen, precis som förra året. Men slutade med det. Eller jag hade en tid bokad igår men avbokade för skulle till sjukhuset och sen så behöver jag nog mer hjälp än vad kuratorn på umo kan erbjuda. Har fått såna jävla problem med ångest, panikångest och det begränsar mig mer än vad någon utan psykisk ohälsa kan tänka sig. Liksom hade en panikattack innan och i början av häromkvällen då Ida och Mattias kom och hämtade mig för att bara umgås lite. Har fått som någon form av fobi för att bli nervös. Kroppen bara ruschar in i kamp- & flyktrespons. Önska jag var den som gick in i kamp istället för att instinkten ska vara att fly så fort jag blir nervös. Blir skitirriterad på det. Blir nyårslöfte att ta tag i min psykiska ohälsa så man kan börja leva någon gång.

Just nu så jobbar jag ingenting. Fick ju min första riktiga panikattack när jag satt på en arbetsintervju så det är ju en situation jag helst undviker. Ni förstår ju att så kan det ju inte fortsätta livet ut. Sen så pluggar jag ingenting heller. Vågar typ inte. Tror liksom inte ett skit på mig själv. Mina negativa tankar och inställning till mig själv och att göra allt och ingenting går på autopilot. Hinner inte ens reflektera över saker och ting innan jag hunnit reagera på ett sätt som inte gynnar mig för fem öre långsiktigt.

Här får ni två helt färska selfies på mig. Trevligt? Jomen visst!

Sökte till exempel ett jobb för en vecka sedan, och alltså jag säljer ju in mig själv så förbaskat bra om jag får säga det själv. Sen någon dag senare fick jag ett mail om att jag hade blivit kallad till intervju för min ansökan var så intressant (säger ju de, äger på att sälja in mig själv) men jag skrev att jag inte kommer kunna jobba för att jag tackat ja till en utbildning som börjar i januari. Har inte alls tackat ja till en utbildning, sökte till tre olika men jag hamnade på reserv. Behövde springa på toa direkt då jag såg mailet för alltså ja ni kanske förstår. Kamp- och flyktreaktionen innebär att kroppen vill göra av med allt som inte behövs. Då kan man behöva gå på toa och sitta där ett tag. Det är askul, jag lovar. Skämt åsido.

Men så ligger det till med mig i alla fall.

Har inte tränat på 3 veckor, vilket man kanske förstår. Alltså eftersom att man har ju gått och går fortfarande igenom en sorg.

Jaja, de va allt jag hade för den här gången. Tack och hej!

Gillar

Kommentarer