Lite nytt & gammalt här i hemmet 

Hejhej! Det är mig ett par trötta ögonlock jag har idag, orkar inte hålla dom uppe. Tänkte i alla fall visa lite grejer jag köpt på senaste tiden. För att... varför inte?I ett tidigare inlägg visade jag upp den här lampan och bad om tips på där man kunde köpa sånna stora glödlampor för en billig peng. Fick tips om ClasOhlson, kollade på deras hemsida och hittade denna. Sen när jag väl åkte ner på stan för att köpa en, så upptäckte jag att jag hade 2 st bonuscheckar på 30 kr styck. Så betalade endast 10 spänn för den. Vart ju ett redigt kap!Och på tal om rediga kap så älskar jag att besöka den lilla RödaKorset-butiken som vi har här i Sätra Centrum. Förra veckan så såg jag det här skrivbordet och blev lite smått kär, lämnade butiken, drog på Ica och sen hem. Gav det någon dag, sen la jag in i kalendern att på måndag gå och köpa skrivbordet. Eller åtminstone kolla om det gick att reservera, då jag inte visste hur jag skulle få hem det. Men man kunde låna en sån vagn man har när man plockar i tag-själv-lagret på IKEA. Så jag gjorde det, hahah. Juste! och skrivbordet kostade bara 160 spänn!Medan en av personalen plockade bort alla saker från skrivbordet för att kunna ställa det på vagnen, så kikade jag omkring lite till. Och hittade den här ljushållaren. Samt de tre ljuslyktorna på bilden nedan.Annars då? Skolan har börjat igen, äntligen. Vi har fortfarande på distans. Både på grund av corona, men också för att de lokaler som vi skulle kunnat vara i, utan att det skulle bli för trångt i förhållande till smittspridningen, har fått vattenskador från regnet som härjade här i Gävle för några veckor sedan. Vilket är skittråkigt.

Sen så har jag bara blivit mer och mer kär i Findus som jag är jourhem åt. Bara för att han blivit sån kelgris. Vilket han varit hela tiden, men nu liksom myser han med mig och vill ligga och gosa i sängen. Även sova med mig i sängen på nätterna. Ugh, så jävla mysigt.

Nu ska jag i alla fall ta någonting att äta tror jag, kanske vila ögonen lite och sedan pallra mig iväg till gymmet för ett försök till löpintervaller. Ha det fint!


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Omg ÄLSKAR skrivbordet! Så charmigt!

nouw.com/celinelundqvists
feliciaidachristina
feliciaidachristina,

Då är vi två! 😍

nouw.com/feliciaidachristina