Känslor jag inte gillar

Haha älskar att man ser Sixten ligga i sin kartong och spionera.


- Då män skämtar på någons, speciellt kvinnors, bekostnad. Typ då de försöker få än att se dum ut framför andra i sällskapet. Liksom snälla sluta andas <3

- Den konstanta känslan av att det känns som att alla runtomkring måste ta hand om mig. Alltså det är inte det att dom gör det avsiktligen eller att de försöker vara elak. Men jag känner mig skör och det är tydligt att folk vet om att jag är det också. För att jag inte är självständig och känner mig som han Colin från Unga mammor. 👇🏼- Att bli annorlunda behandlad efter man sagt hur saker känns. Alltså till exempel så vill inte jag ”ta snacket” med de flesta i min närhet ang. min psykiska (o)hälsa som jag upplever som ett problem. För jag vill inte göra en grej av det, för blir det en grej så är det ofta folk blir försiktig vid än osv. Att man blir annorlunda behandlad på liksom ett puttinuttisätt. Som om man inte är något eller någon annan än sin ångest, oro och allt annat som hör till. 

- När man pratar om saker man brinner för och den man pratar med inte lyssnar. Eller om man pratar om hur man känner och den andra uppenbarligen inte förstår och inte ens är medveten om att den missförstått allt man precis sagt. Och istället känns det mer ensamt då än innan man försökte öppna upp sig. Sån hemsk känsla.

- När man har det trevligt, för en gångs skull, med folk och helt från ingenstans grips av panik inombords. Jag blir typ helt paralyserad och kan inte ignorera känslan. Vill ha koll på den för man tror att om man har koll så har man kontroll och då blir det ”bättre”. Men för att bli av med den så är det ju egentligen bäst att ignorera och istället försöka fokusera på att fortsätta ha kul. Men det är sjukt svårt. För det är ju inte så man hade hanterat situationen om det som orsakade paniken var en riktig fara, typ ett lejon 10 meter ifrån än. 

- Den konstanta känslan jag har av att allt jag gör är fel. Vilket inte är en känsla begrundad på ingenting. Den finns ju tack vare en person och den är konstant närvarande. Gör jag det ena så är det fel, men hade jag gjort det motsatta så hade det också varit fel. Och att vad man än gör så går man konstant runt och försöker vara förberedd på att behöva försvara sig från påpekanden, kritik eller negativ energi. Blir så sinnessjukt trött av det.

Imorgon tänkte jag påbörja en ny och säkert min första bloggserie här på bloggen. Så imorgon kommer jag att skriva om gårdagens valborgsfirande. Finns det något ni vill se mer av här på bloggen? 

Kram, Felicia


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Jag känner igen mig i så många av punkterna vännen! Hoppas du har en bra 1:a maj, kram fina du! <3
nouw.com/hilma
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Skönt att höra att man inte är ensam! Jamen tack detsamma, kramkram <33
nouw.com/feliciaidachristina