Garderobsrensning & semlor

Hej! <3

Idag är det (har det varit) tisdag och inte vilken som helst, utan fettisdag! Jag vaknade väl vid 8-9 och sedan dess har jag hunnit varit iväg på Lager 157 och Ica Maxi med mamma, ätit middag och sedan hjälpt mamma att rensa hela hennes garderob. På torsdag ska vi lämna 2 säckar med kläder till Erikshjälpen och massa andra säckar hos Återvinningscentralen.

Jag verkligen ääääälskar att rensa! Det är så skönt när massa saker man egentligen inte använder eller behöver får kastas bort eller göra nytta för någon annan och ge en själv massa mer utrymme. Imorgon skulle jag vilja ta tag i alla glasflaskor vi har nere i källaren och kasta borta vid källsorteringen vi har några gator bort. Det är även så ångestdämpande det bara kan bli att rensa och plocka bland saker.

När vi hade rensat klart mammas garderob och samlat ihop alla säckar i hallen blev det dags för semlor och Riverdale. Efter det körde vi lite massage och just nu sitter jag uppe i min säng och kollar på 90210 och äter vindruvor. Tänkte snart sova, är så sjukt trött!

Har ni ätit någon semla idag?

/ Felicia

Gillar

Kommentarer