Flyttat hem igen

... efter en veckas hund- och lägenhetsvakt.

Jag är nu hemkommen efter att ha bott hos Mathilda och varit lägenhets- och hundvakt medan hon har varit utomlands tillsammans med sin pojkvän Micke. De kom hem idag vid 11-tiden och jag var typ dödsförvirrad och fattade ingenting för var så trött. Alltså ni vet då man är så trött och förvirrad men låtsas som att man har helt koll på läget och inte alls är så borta i huvudet som man kanske ser ut att vara? Så var det.

Men efter att nu ha bott hemifrån och framförallt själv (för första gången i hela mitt liv tror jag? Och definitivt längsta tiden) så har jag lite tankar jag vill dela med mig av.• Korv m. bröd är definitivt en av många saker jag kommer att leva på när jag själv flyttar hemifrån. Det, soppa och risifrutti. Till en början i alla fall!

• Den första halvan av den här korta tiden så längtade jag hem. Inte sådär groteskt som man kan göra som liten. Men jag längtade tills veckan var över. Det var ensamt, tyst och jag hade typ ”inga rutiner”.

• När andra halvan av veckan började så fick jag till bra rutiner och började då även att trivas i att bo själv. Jag älskar ju att vara själv och spendera tid med mig själv som mitt enda sällskap. Men att bo själv är något jag är lite rädd för. Nu har jag dock funnit en form av kärlek för det. Jag längtar tills jag får ha min alldeles egen vardag och mitt alldeles egna hem.

• Jag längtar tills jag flyttar hemifrån och får göra massa matlådor, ha en specifik dag för tvätt av kläder och storstäd av boendet, ta hem kompisar utan att känna att vi är ivägen på något sätt och framförallt att göra exakt vad och hur jag vill med min hemmiljö utan att någon ska yttra sin åsikt stup i kvarten.

• Längtar tills det inte är någon annan än jag som har ansvar för att det är rent runtomkring, att det finns toalettpapper osv. Och fatta att äntligen få sluta vara nojig för att någon torkat sina kisshänder med min handduk jag torkar ansiktet med? Hallelujah!


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer