Flummigt

Oj! Kollade nyss när jag senast skrev och jag trodde verkligen inte att det var för ca 2 veckor sedan.

I alla fall, jag har idag haft min första skoldag efter en veckas sportlov. Under lovet så satt jag mest och skrev på en och samma uppgift, sedan var jag också på 100-dagars i fredags. Roligaste studentfesten hittills!

Träningen rullar på som vanligt och är fortfarande lika rolig. Försöker köra intervallerna men de är fan tungt nu. Men jag köttar på.

Har rätt mycket i skolan just nu och jag hinner inte med så mycket mer än träna och plugga. Tur jag tycker det är roligt.

Igår var det söndag och jag körde ett sjukt härligt ben- och rumppass. Träningsvärken idag? Woooow! Tror jag äntligen hittat min ”typ av styrketräning”. Har seriöst noll koll på vad det heter alla dessa olika set, dropset och blablabla. Men i alla fall så kör jag att jag ökar vikten för varje set och kör 8 reps, sen kör jag så många sets jag klarar av. Har kört de senaste veckan och känner för första gången på 5 år av styrketräning att någonting HÄNDER! Jättekul tycker jag!

Nu när jag skriver det här så har jag precis vaknat. Trögt att jag somnar i god tid och sen vaknar bara någon timme senare. Men ska försöka somna om så fort jag skrivit klart.

Imorgon ska jag och Ida på en öppen rättegång, en uppgift vi har inom psykologin. Efter skolan vid 18:00 är det SSU-möte och då ska vi skriva verksamhetsberättelse och den ekonomiska berättelsen, inför årsmötet som är i övermorgon. Kanske ska träna efter det. Vi får se.

På onsdag är det som sagt årsmöte för lilla SSU Timrå. Kanske kan återkomma efter det och berätta hur det gick. Vi får se med de också.

Nu ska jag försöka fortsätta sova.

/ Felicia

Gillar

Kommentarer