En födelsedagslista


🌸 Hur mycket fyller du? Svar: Jag är nu hela 21 år gammal.

🌸 Känner du dig lika gammal som du fyller? Svar: Nej, verkligen inte! Tycker det är sinnessjukt att jag blir 21 år. Fyllde ju nyss 17?

🌸 Vad ska du göra idag på din födelsedag? Svar: Skulle ju äta födelsedagslunch på Birsta med mamma, men vi klämmer in den imorgon istället då vi ändå ska in dit och handla för tårta och sånt. Så jag följde med mamma då hon skulle börja jobbet vid kl 13, sen tog jag bilen vidare mot gymmet och tränade ett lätt benpass. Om ca 2 timmar ska jag ta bilen till pappa och äta middag där och fira mig med dom. Sen hämtar jag mamma vid 20:45, åker hem och halvt dör i sängen. Nämen nästan, är så förbannat trött och jag mår som en grinig 2-åring då jag ligger back på sömnkontot. Imorgon och på fredag fortsätter födelsedagsfirandet med syskon och resterande av närmsta familjemedlemmarna.

🌸 Förknippar du din födelsedag med något särskilt? Svar: Oj, ja verkligen! Allt som har med sommaren att göra och hur vår altan såg ut när vi flyttade in hit.

🌸 Vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan? Svar: Det får ni veta i morgondagens Throwback Thursday!

🌸 Hur ser en perfekt födelsedag ut? Svar: Beror helt på vad jag känner för. Tycker att alla mina födelsedagar har varit helt perfekt för att de varit utifrån hur jag varit, mått och levt där och då. Men något jag älskar är då folk vet om att man fyller år och säger eller skriver grattis. Kanske att jag uppskattar det så mycket bara för att jag fyller år på sommaren då man vart ledig från skolan och inte fått uppleva då ens kompisar kanske börjar sjunga för en i matsalen och sånt. Minns då jag hade slutat 1an på gymnasiet och vi hade en klasschatt och alla skrev massa grattis, jag tror jag log från att jag vakna tills jag gick och la mig igen.

🌸 Kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt? Svar: Minns ganska många extra tydligt. Ett år så fick jag en sån där leksaksorangutang som jag seriöst skrek över att jag fick. Ett annat år så minns jag att jag fick pengar och åkte med mammas sambo raka vägen till leksaksplaneten och köpte mig en sån där Amazing Amanda. När jag fyllde 17 år så blev jag halvt kidnappad och åkte bak på en crossmoppe med ögonbindel och Ida överraskade mig med en fkn fest. Galning(!!!) <333

🌸 Om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon? Svar: Just nu är jag verkligen inte sugen på någon tårta. Men ska göra den där marrängtårtan, som jag läste om i ICAs tidning Buffé, imorgon tills på fredag.


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ihh ska bli spännande med en liten throwback vännen!! Haha guud vad roligt att du blev kidnappad, sånt minns man ju :'D KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh vad kul att du ser framemot det inlägget! Gör mig så glad <3 Hahah jaa! Kram <33
nouw.com/feliciaidachristina
enligtella
enligtella,
Stort grattis på din dag!!!! Njut och lev och hoppas
du får en fortsatt födelsedags kväll med nära å kära<3 Kram på dig!!
nouw.com/enligtella
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack så mycket Ella! Kramis <33
nouw.com/feliciaidachristina