Cellprovtagning, massa mat & översvämningar


Hejsan hoppsan! Lördag i kalendern och Ida har precis lämnat mig för att åka tillbaka hem till Sundsvall. Hon kom hit i tisdags, på eftermiddagen, precis innan regnet som skapade översvämningar här i Gävle satte igång. Som tur är så bor jag på Sätrahöjden. Det vill säga, att det, vad jag vet, inte blivit några större översvämningar i bostadsområdena här. Utan det är mer nere i stan, på andra sidan stan, nedanför Sätra och borta vid högskolan. Och på en massa andra ställen.Tillbaka till att Ida varit här. Det känns som att vi mest bara har ätit, jag och Ida. Vi har ätit god frukost, middag och häromdagen gjorde vi även egen focaccia. Vi försökte göra en egen version av espresso houses focaccia-mackor, de som är så satans goda! Och det blev minst sagt en succé.

Utöver det så har vi spelat mycket mobilspel, lekt massor med Findus, kikat en kort stund på Grynets Show på svtplay öppet arkiv och i vanlig ordning sökt efter frågor på Pinterest att diskutera och svara på. Som till exempel "Vilket är det vackraste ljudet du vet existerar?", jag svarade hjärtslag, att höra någon annan människas puls.En liten uppdatering på Findus så har jag inget annat att säga än att han sköter sig finfint förutom att han kissat på mitt täcke en gång och sedan madrassen igår. Som tur var så märkte vi det på madrassen precis då det hände så det bara var enkelt att trycka papper som tog upp det mesta och sedan spraya med en spray jag fått från katthemmet. Kommer absolut fixa madrasskydd, haha. Ändå tråkigt att det blir så. Finns ju så många olika faktorer som det kan bero på. Men det är ju svårt att fråga honom, haha.Och till sist har vi det mest uppenbara tecknet på att jag blivit 23 år. Tid för min första cellprovtagning någonsin. Som tur är så är jag inte märkvärdigt rädd för att göra gynundersökningar eller liknande. Barnmorskor är fan de finaste man kan stöta på inom vården. Aldrig haft och göra med en otrevlig barnmorska. Får man ju bara hoppas på att de inte finns några uppenbara cellförändringar, det hade ju varit mindre roligt.

Till något helt annat så är det ju inspark här i Gävle just nu. Och jag ångrar så så så mycket nu att jag inte anmälde mig till att vara phadder. Verkar ju hur kul som helst! Får bli nästa års inspark.

Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer