Byviken & kompisar

Heeej! Efter jobbet i fredags så åkte jag raka vägen in till Timrå, köpte mat och sedan gick jag upp till Mathilda.

Jag åt mat, vi drack blått bubbelvin. Smakade 500x bättre än vanligt vin, inte så konstigt, då jag avskyr det.

Sen hoppade jag in i duschen, klädde på mig och gjorde mig iordning för kvällen.

Vid 19, så åkte vi in mot stan till kusinerna. Jag och Lina satt ute och drack cider och pratade medan min syster, äldre kusin (Linas syster) och Erika var och åt ute för att fira Mathilda (I guess?).

Vid 21-22 kom dom upp till oss och sen drog vi ut vid halv 12 ungefär. Vi drog till Oscars och var där till typ kvart i 2. Sen skjutsade Therese (aka kusin aka Linas storasyster) hem oss till Mathilda för att hon körde på nykter kväll. Vi somnade kanske vid 4 👍🏻

Dagen efter så var det dags för Byvikakamp! Jag och Mathilda åkte till Lidl i Timrå, mötte upp Therese som hade fått skjuts dit. Sen handlade vi lite priser inför kvällens släktkamp.

Innan vi åkte till Byviken så svängde vi även förbi hos pappa i Lögdö för att hämta Lycka.

Supergod mat! Mamma tog med grillad kyckling till mig, åsså serverades det (färdig </3) potatisgratäng. Resterande åt grillat kött, säkert supergott det med men jag äter ju bara fisk & fågel.

Grenarna vi hade i år var som vanligt stövelkastning, boll i hink, pilkastning. Sedan brukar vi lägga till lite andra för varje år. Så denna gång la vi till att man skulle gissa längden på en kedja (men den hoppade vi dock över) plus att stå på ett ben samtidigt som man blundar. Hehe lol jag klarade 5 sekunder på det 😂

Vid 21-22 så åkte vi hemåt. När jag kom hem så lånade jag mammas bil till Bergeforsen/Lögdösjön, där jag spenderade hela kvällen tillsammans med kompisar. Kom hem vid 2 ungefär, så jag gick och la mig direkt.

Idag vaknade jag först vid 8-9, gick på toa och sedan somnade jag om. Nästa gång så vaknade jag vid kvart över 12, låg och höll på med telefon.

Jag åt frukost vid 15-tiden, efter jag hade städat och dammsugit på rummet (ääääntligen så tog jag tag i det!!). Sen råka jag somna och sov fram till strax innan 19. Så då lånade jag mammas bil, drog till gymmet och tränade i kanske en timme. Sen åkte jag hem.

Sedan jag kom hem så har jag vart påväg att svimma p.g.a. vi upptäckte två fästingar på våran katt. Så Mathilda fick komma och hjälpa oss att ta bort dom, medan så gjorde jag middag till mig själv och blev uppäten av Lycka.

Men nu ska jag gå på toa en sista gång och sedan sova. Imorgon är det måndag, vilket betyder jobb. Ska bara jobba 3 veckor till!! Asskönt.

Men vi hörs!

Gillar

Kommentarer