Black Beach

Reklam i samarbete med BGA.seHej och god morgon gänget! Som ni minns så renoverade jag om på mitt rum under hela oktobermånad. Målade väggarna från vita med svart fondvägg till ljusgråa. Jag är fortfarande lika nöjd över resultatet men tyckt att det känts lite naket på vissa ytor. Och jag har länge velat skaffa lite posters. Men ni vet ju hur det är, det finns ju en hel uppsjö av olika företag som säljer posters som gör det så svårt att välja.

Så vad kunde inte bli mer lägligt än att självaste BGA ville berätta lite mer om sig själv och ha ett samarbete? Samt att de just nu har 35% rabatt på posters på deras hemsida? Nämen alltså hörde ni? 35% rabatt. Det kan ju nästan klassas som ett rån, skämt åsido.Vilka är då BGA.se? För er som inte redan vet så är BGA ett familjeföretag som har sin utgångspunkt i Gävle där företaget startades upp för 27 år sedan. Deras fokus är framförallt på att som företag erbjuda det bästa utbudet av bland annat posters, fotoalbum, ramar och speglar till sina kunder. Jag såg även att man kan beställa studentskyltar & studentplakat där, vilket är bra att ha koll på om ni känner någon som tar studenten till sommaren.Det jag föll för mest när jag fick förfrågan om att göra ett samarbete med BGA var att deras posters kommer från ett hållbart skogsbruk, vilket jag tycker är viktigt och ett stort plus i kanten man kan ha i åtanke när man väljer vart man vill beställa sina posters från.

För att läsa mer om vilka BGA är så kan ni klicka här. Vill ni se mer av hur deras produkter används och ser ut i olika hemmiljöer och bakgrunder så finns deras Instagram här.Den postern som jag valde att få hem heter Black Beach och ramen heter New Lifestyle Svart. Überfint blev det, äemen jag är så nöjd!

Det bästa av allt är som sagt att BGA just nu har nedsatta priser på utvalda produkter. Bland annat då, som jag nämnde ovan, hela 35% rabatt på vanliga och personliga posters. Sinnessjuk rabatt om ni frågar mig, speciellt för någon som bara har CSN, haha. Alla produkter var även väl paketerade så att ingenting skulle kunna gå sönder under frakten som för övrigt var förvånansvärt snabb.Några andra favoriter jag har bland alla posters, förutom den jag klickade hem, är Rocky Waters, Fading Haze, Woman In Ink och Week Planner I. Den sista är ju jättesmart, att sätta den postern i en ram med glasskiva och skriva med whiteboardpennor på glaset.

Hoppas verkligen att ni hittar något ni gillar och kommentera gärna vilken som är eran favorit, svårt att bara hitta en hehe.


Ha en fortsatt trevlig helg gänget! <3Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
meeen vilken cool poster!!<3
nouw.com/ineees
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Håller med, hehe! <3
nouw.com/feliciaidachristina
beattriicee
beattriicee,
Åhh vad fint!!!
nouw.com/beattriicee