5 saker just nu


1. Jag såg filmen Unga kvinnor för första gången häromdagen. Och hur kan jag inte ha hört folk hypa den filmen mer? Den var ju så jävla bra.

2. Jag vill att Big Brother bara ska ta slut. Mest på grund utav att mamma är helt besatt och kollar på det så fort hon får chansen, haha. Är så less på allt skrik och tjohej från det programmet.

3. Däremot så ääälskar jag pågående säsongen av Ex on the beach. Tror det är första säsongen som Adde är med och jag inte velat strypa honom, än(!!!) alltså.

4. Försöker sälja mitt ”gamla” skrivbord på Facebook, det går fan inte bra och det gör mig skitirriterad. Det är folk som säger att dom ska ha skrivbordet, men hör inte av sig när det väl är dags att hämta. Andra försöker pruta ner det till att få det för mindre än halva priset av vad jag själv köpte det för och slutar svara när jag försöker möta dom på hälften. Oförskämt tycker jag i alla fall, liksom ge fan i att visa intresse för saker i en prisklass du inte tänkt betala för då?

5. Ska äntligen till kuratorn imorgon. Hon ringde tidigare idag och berätta att hon varit borta i två veckor och att jag inte fått någon kallelse till ny tid pga det. Men att det fanns tider imorgon om jag kunde, sa ju självklart ja. Sen när vi lagt på så behövde jag dock springa på toa på två röda. Är lagom less på att bli så förbannat nervös som jag blir över minsta lilla.


Kram, Felicia

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Håller verkligen tummarna för att det kommer bli ett givande samtal med kuratorn imorgon, kan vara så skönt att komma dit! Lycka till med säljandet också haha 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Håller tummarna jag med <33 Haha åh tack Emma! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
happyM
happyM,
Åhh jag hörde om den filmen för någon dag sedan och vill verkligen se den!! Stor kram fina du ♥️
nouw.com/happym
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Den är verkligen så himla bra! Detsamma <3
nouw.com/feliciaidachristina
linndossing
linndossing,
Måste se den filmen!! Och äääälskar denna säsongen av ex on the beach 😍
nouw.com/linndossing
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Do it, den är så fin! Hahah åh samma här 😍😍
nouw.com/feliciaidachristina
Liv,
Haha, är Adde med IGEN?! Måste ta och se, jag har halkat efter totalt i ex on the beach. Tror t o m att jag kanske inte ens sett förra säsongen... Nästan så jag får skämmas!
ambivertaliv.blogg.se
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah jaa, det är en "kändis"-säsong där folk från tidigare säsonger av eotb och vissa från PH är med, asbra verkligen! 😂 Såg inte heller förra, alla andra säsonger har jag däremot sett hahah, de är typ för bra för att missas!
nouw.com/feliciaidachristina
elin,
Hääärlig lista! Hoppas du får en fin helg <3 KRAM
devote.se/elinelmersson
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh tack!! Detsamma fina du! <3
nouw.com/feliciaidachristina