Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hoppning på travaren Speeden, en bana på 70 fixar han galant!

Likes

Comments

Gick upp sju imorse och åkte till stallet och fodra hästarna! De fick äta sitt morgon hö inne, det va sånt skit väder, borstade birk, torkade hyllor och plockade lite. När hästarna hade ätit upp släppte vi ut dom i deras leriga hagar och sen sadlade jag birk, lastade honom och åkte till ridhuset.
Det gick jättebra, han var pigg men han visade inge tecken på att ha ont i benet! När vi kom tillbaka till stallet gjorde jag iordning birk och gick ner och fodra de hästar som va ute.
Birk fick stå inne hela dagen idag. Åkte hem och fixa mig lite fort, åkte till Jennifer, vi fortsatte jobba på överraskningen och gjorde pärlplattor, hahah!

Sen tillbaka ut till stallet och ta in hästarna, det gick fort. Var bara två kvar ute.
Hem och jag lagade mat och åt och sen åkte jag tillbaka till Jennifer. Mys! Har nu på kvällen bra tagit det lugnt.

Imorgon blir det utsläpp, sen rider jag skolan med Wilma och Maya, fodrar lunch. Åker hem och sen fika dejt med Jessika och hennes familj och sen stallet igen och insläpp. På eftermiddagen ska vi fixa julgran, göra knäck och lite mer! Vi hörs!!

Likes

Comments

Haft en chill dag i skolan, hade en julavslutning i aulan och blev utlottad till att få en bio biljett, eller vad man ska säga, i klassrummet fikade vi, fick betyg och nya schemat. Gick hem med Jennifer och dajna och sen tog Jennifer och jag bussen till stan.
Där träffade vi Julia och Emma så gick med dom, handlade lite julklappar. Hem och sen blev det stallet, gick en promenad då han har en tappsko och jag vill inte att han ska bli ömfotad. Duschade rent hans ben, svans och mage från all lera och sen fick han en ordentlig rengöring. Åkte hem och åt och kolla på tv.

Imorgon blir det stallet åtta på morgonen. Har utsläpp och passar på att åka till ridhuset, ska testa att galoppera. Det har nu gått åtta veckor efter skadan och han känns riktigt bra, imorgon är liksom avgörande. När vi kommer tillbaka fodra vi lunch och sen åker vi hem. Om jag hinner drar jag till Jennifer och vi ska kolla lite grejer till en hemlis vi ska göra. Kommer bli riktigt kul!
Sen vid tre har jag insläpp. Efter det får vi se vad dagen bjuder på!
Hade bra!Likes

Comments

Har varit hemma från skolan i två dagar, ont i huvudet och lite feber. Har städat, bakar och tagit det lugnt. Mår bättre nu så ska ut till stallet och rida tror jag!

Likes

Comments

Fast utan ändringar. Haha.
Jaja, ska uppdatera minst en gång om dagen till en början.

Birk är iallafall nästan bra, jag skrittar och travar på honom nu och han visar inget.

Skolan rullar på. Tre dagar kvar och sen lov, en vecka kvar till jul!

Jag är lite krasslig men hoppas det försvinner till jul!

Likes

Comments

ska ta en lite paus från bloggen för ska fixa lite nytt och göra om lite. Men är snart tillbaka.

Likes

Comments

Fredag: red birk på banan, hockey med Ellinor, Ellinore, Filippa och Benjamin.

Lördag: stallet, kom en ny hyresgäst. Handla, Hilma, Alice, isa, Diana och Linn kom och käka, kolla på film, körde kuddkrig och dansa. Massa mer oxå, Hilma, Alice, isa sov här. Somna halv fem.

Söndag: åt frukost, till stallet och red ut på birk, första gången sen skadan. Stall möte och sen kom mormor och morfar och käka!

Lägger inte ut några bilder från i lördags för jag vet inte om det e okej för alla.

Likes

Comments

Lång men ändå lugn dag i skolan, vs hos sjukgymnasten på morgon, ännu fler övningar. På eftermiddagen pluggade jag. Sen vart det österleden med Johanna. Spela biljard, vann två av tre matcher mot Thomas! *stolt* spela pingis, lyssna när en sjöng och bara fika och prata! Hade en riktigt bra kväll och tack till alla som va med och till ledarna!

Likes

Comments

Hade kemi och engelska på morgonen, innan lunch idrott, isa och jag va på skolans gym och spela pingis och lyfter några vikter. Sen lunch, bild och matte. Var nere i ridhuset med birk idag. Red mycket på böjt spår i form och han var super duktig, han tar kortare steg med höger men han blir bara bättre. Även lastningen gick bra idag! Hela kvällen har jag pluggat!
Imorgon blir det sjukgymnast innan skolan och sen plugg när jag kommer hem och på kvällen 7:an kväll på österledskyrkan. Mys dag! Vi hörs!Likes

Comments