Header

Efter en extremt lång resa anlände vi bland våra favoritberg, dolomiterna. Italien bjöd på skolsken och magisk skidåkning. Eftersom jag var alldeles för taggad på att åka glömde jag ta bilder. Jag har precis tagit ett långt, skönt bad och snart är det tid för middag.

Om vi kommer somna gott inatt? Svar, ja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom jag äntligen hem till fina Helsingborg igen. Jag möttes både av min älskade syrra och ett Hbg som var otroligt vackert, drömljus som lyser upp hela staden. Vi rullade vidare till vår bästa storasyster och hade en mysig kväll och morgon med barnen i viken.

Nu sitter jag i bilen som har siktet inställt på Italien, hörs i backen!!

Likes

Comments

Nellie hörde av sig angående alla hjärtans dag förra veckan och föreslog middag. Sagt och gjort bestämde vi det och gårdagen var så mysigt. Våra killar befann sig uppe i Umeå och spelade match så att sitta ensam kändes inte så kul.

Hon bjöd på fantastisk mat, matchen var igång på tvn och sällskapet var på topp. Så skönt att ha dessa tjejer som sitter i samma situation som en själv. Dessutom slutade det med vinst, skönt!

Likes

Comments

Häromdagen klev Oliver innanför dörren med ett gigantiskt paket från Adidas, hur glad blev man inte? Det var våra nya sneakers som framförallt är SÅ sköna. Sen att vi beställde likadana är en annan femma men vad gör det när skorna är så snygga..

Likes

Comments

Snart 4 år tillsammans och du kommer alltid vara min valentine <3

Likes

Comments

Även fast klockan ringde 05.45 kändes det helt okej att stiga upp. Lämnar en perfekt helg bakom mig och laddar upp för en kortare arbetsvecka. Redan på torsdagkväll åker jag hem till familjen i Helsingborg och det ska bli så mysigt. På fredag åker vi nämligen till Italien för skidsemester.

Söndagen avslutades som sagt med match. Vipers vann och jag var lika stolt som alltid!

Likes

Comments

Morgonen startade i soffan framför vinter-OS, så mysigt. Jag gjorde en avokadosmoothie och musliknäcke med ost och parma. När klockan slog 12 bytte jag om till träningskläder och släppte av Oliver på Fortnox, efter det brände jag av ett skönt pass på gymmet. Om en stund ska jag möta upp Nellie och kolla killarnas match, ska bli mysigt att prata av sig lite.


KRAM!

Likes

Comments

Startade lördagen med ett bodybalance pass för att komma in i helgkänslan. Resten av dagen har vi spenderat i soffan framför Stranger Things och massa mys. Ikväll blir det chark och en italiensk pasta. Bättre blir det knappast.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Dessa bilder får mig att längta ihjäl mig efter vår och sommar i vårt fina Växjö. Snart, snart får vi öppna upp vår balkong som vi älskar..

Likes

Comments

Under lördagskvällen gick vi till Princi som ligger i Soho, atmosfären är en italiensk dröm. Helt magisk och jag kan varmt rekommendera det. Mina smaklökar slog volter gång på gång. WOW!

Likes

Comments

Search