Finns nog inget mysigare, pågen sover så gott bredvid mig och jag ligger som vanligt vaken fortfarande men tänkte ju stänga ner telefonen nu iallafall.
Skolan imorgon igen, slutar lyckligtvis redan vid tre och har dessutom körning imorgon, känns skönt att körkortet sakta men säkert börjar gå bättre och bättre.
Kan ju säga att jag är ju i behov av det, bor man såhär mitt ute i ingenstans och närmsta buss går 9km härifrån så är det ganska drygt.

Likes

Comments

Ja men vad ska man säga?
Tänkte informera er om lite onödiga saker angående mig och mitt liv så ni har en liten aning om vem personen som har denna lilla bloggen är.

Jag är en tösabit på 18 vintrar med ett glatt humör och nästan alltid ett leende på läpparna.
Går första året i gymnasiet, bor tillsammans med min pappa utanför en by i lilla Skåneland.
Har tre bröder och en underbar pojkvän.

Att skriva att jag endast går första året på gymnasiet får ju er att fundera på vad jag gör, jag går alltså på tegelbruksskolan, en liten mindre skola i klippans kommun där det finns allt från elteknik till transportteknik.
Jag går alltså mitt första år på transportteknik där man lär sig iallafall nu att skruva lite med bilarna här och hur det fungerar medans sen i tvåan/trean tar man körkort och utbildar sig mer mot det man valt som i mitt läge nu är chaufför.

Annars finns där nog inget annat att veta?
På mina dagar så går jag då i skolan och efter det är jag antingen med min påg eller med mina vänner, är en person som älskar att göra saker, helst helt nya som man inte har gjort innan, det är nog det bästa egentligen!
Även om dagar när man bara vill ligga i sängen en hel dag kommer, då man inte känner för något annat mer än att skifta mellan att sova och äta ;)Likes

Comments