Som jag berättat så är jag helt kär i musik och sång och i mitt förra inlägg kommenterade någon och sa att jag borde spela in en video där jag sjunger. Som jag också berättat så är jag inte så comfortable över att sjunga inför människor men det ska nog gå bra! Kommentera nedanför VILKEN låt ni tycker jag ska sjunga och kanske en liten motivering, väljer någon bra imorgon och fixar en video imorgon. Låter det bra? Som jag sagt vill jag vara en daily blogger och därför kommer jag nu varje dag att lägga upp ett inlägg runt 09 och möjligtvis ett senare på kvällen för att sammanfatta dagen! Det var allt för idag.

Sleep tight and I'll see you all tomorrow!
xx ~ Felicia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. Vad tycker ni? Har ni några saker ni vill ska dyka upp?

Have a good daaay!

PS. Här får ni en av mina favoritspellistor att lyssna på sålänge! Puss

Likes

Comments

Hola!
Jag lovade er en presentation om mig själv och jag håller alltid vad jag lovar!
Jag heter Felicia och av en personlig anledning har jag valt att kalla mig Hellström i efternamn, det är dock inte mitt riktiga men eftersom min "syster" heter Hellström i efternamn så var det bara självklart.
Jag är en 14-årig snart 15-årig tjej från Skåne som älskar musik, sång, YouTubers, bloggare och annat smått och gott!
Jag är ju då som sagt Skåning och kommer från en liten håla mitt ute på landet (säg mig någonting i Skåne som inte egentligen ligger mitt ute på landet) där jag går i skolan och lever mitt "underbara" tonårsliv i en fin lägenhet tillsammans med min härliga familj som består utav min syster, mamma, pappa och fina hund! Hålan där jag bor har jag ca 2 vänner och resten är väl "kompisar", sedan har jag i princip vänner över hela världen (thanks to Twitter)! Jag är tacksam över de vänner jag har för utan de hade jag probably inte varit där jag är idag! Behöver inte skriva en fem sidor lång text så jag får väl börja avrunda!
Nu ska jag bli en "daily blogger" så jag ska blogga varje dag frånochmed nu! Glöm inte att följa min instagram, både min "privata" och min "öppna"! Twitter har jag det också! Länkar här:
öppna:
www.instagram.com/hellstrom00
Privata:
www.instagram.com/feeliciaa00
Twitter:
www.twitter.com/JBobftSeb_
Ha en fortsatt fin dag i vårvädret!

På bloggen kommer ni få se väldigt mycket bilder i framtiden

Likes

Comments

Som rubriken säger; Hej! Det här är min nya blogg som jag ska försöka blogga på dagligen. Jag har haft ca 8 bloggar tidigare som jag slutat blogga på men här stannar jag! Jag ska fixa en presentation till nästa inlägg om mig, inte för att där finns så mycket att veta om mig men det kan väl vara kul! Sålänge får ni två inte alls gamla bilder på mig och jag önskar er en bra dag! Hadee!

Likes

Comments