Hej på er! Nu var det allt för längesen jag skrev något på bloggen.

Jag kör en quick lifeupdate: jag klarade studenten, jag slapp in till klasslärarutbildningen i Vasa, jag har flyttat till Vasa och blivit sambo med pojkvännen. Det är vad som skett sen sist.

Nu är det också jul om några dagar, helt sjukt hur fort tiden går!!!!! Och snart 2017!!!!! Ibland fattar man inte vart tiden försvinner. Tänkte hur som helst sluta babbla och istället bjuda på en liten bildbomb från tiden som gått. Hoppas ni alla får en god jul och ett gott nytt år!Bilderna kommer inte i någon särskild ordning. Men jag har varit på Kent (svinbra), haft gulisintagning, hängt med klasskompisar, fikat osv. Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner verkligen av stressen just nu. Jag har nämligen haft noll motivation att läsa till studentskrivningarna en väldigt lång tid. Jag skriver nämligen 5 ämnen nu på våren, vilket då är mina sista skrivningar. Alla skrivningar går av stapeln nu i mars, och jag är såååååå långt efter i min läsplanering. Idag läste jag en hel kurs (alltså en kursbok), vilket inte är riktigt optimalt eftersom inte ett helt kursinnehåll kan fastna i hjärnan på en enda dag. But I'm getting there... 🙄

Imorgon kommer Phi hit för att hjälpa mig med matte (asians you know), och matte är verkligen min allra svagaste punkt. Allt jag kan är procenträkning... 🔫 De närmaste dagarna kommer endast bestå av läsning och mitt mål just nu är ungefär att beta av en kurs per dag. Jepp, jag kommer gå under. Längtar tills jag får på mig mössan och slipper det här eviga läsandet.

Likes

Comments

Hej på er! Helgen har bestått av chill på hög nivå. I fredags var jag med Phi och hade vårt typiska fredagsmys (onyttigheter och film) och i lördags var jag bara hemma med familjen. Ett stort plus är även att vardagsrummet och hallen äntligen är färdigtapetserat så nu kan man äntligen slå sig ner i soffan igen 😍

Idag har min syrra och hennes pojkvän varit här i Komossa på besök och vi har ätit middag tillsammans.

Bjuder på lite random pics från helgen.

Likes

Comments

Moro! På kvällens schema ingår: chips, dipp, choklad och cokis. Min och min pojkväns favoritsyssla på fredagar. Ha en bra kväll! ☺️

Likes

Comments

Hello, we meet again. Jag minns när jag bloggade förut så brukade jag gilla att både läsa och fylla i så kallade "blogglistor" där man skulle svara på olika frågor. Detta är egentligen rätt så lame, vem bryr sig hur lång jag är i exakta meter och centimeter, liksom? Men jag tänkte ändå göra den för dom som kanske inte känner mig så väl. Även om jag bokstavligt talat har 0 besökare på min blogg just nu, haha. Here we go:


1 Vad heter du? Felicia (Ida Fredrika) Häggman
2 Vänster eller högerhänt? Högerhänt
3 Sommar höst vinter eller vår? Jag gillar ju faktiskt alla årstider, till en viss gräns. Men jag mår ju självklart bäst av sol, så jag skulle nog säga våren och sommaren.
4 Favorithögtid? Jul och påsk, för att godis. Simple.
5 Cola eller fanta? Cola alla gånger...
6 Donken eller Max? . Mäccen heter det i Österbotten. Så ja, mäccen.
7 Instagram eller Facebook? Instagram, även om jag hatar dagens instagramvärld.
8 Hur gammal är du? 18
9 Var bor du? I en liten skit by
10 Hårfärg? Det ska föreställa en slags brun ombre... men jag vet inte vad det är. Jag säger brunt.
11 Ögonfärg? Chokladbrun
12 Längd? 162 cm
13 Godis eller chips? Godisssssss
14 Nämt tre saker på din att göra lista: Läsa på studenten x3, men jag orkar verkligen inte. Lejdon.

15 Vad skulle du gjort utan din mobil? Sitta vid datorn antagligen.

16 Dumpat någon? Jo.

17 Blivit dumpad? Mjaa... typ.
18 Vad har du för någon mobil? Åh gud. Min iphone 5c är sönder så är stuck med en iphone 4s som jag fått låna av min pojkvän (tack så mycket) men jag hatar den, hahaha.
19 Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle nog resa. Det behöver alla någon gång. Jag skulle även nätshoppa varje kväll, hahaaa.
20 Favoritland? Mja, har inget favoritland. Men Finland är väl helt okej.
21 Vad gillar du mest med dig själv? Hmmmm... kanske att jag inte lägger filter på mina ord, allt jag säger kommer oftast ut ocensurerat och rått (?) om man kan säga så. Självklart gäller inte detta i såna fall där man kanske måste vara ärlig om något som kan såra en person.
22 Vad gillar du minst...? Jag skulle nog säga mitt sätt att övertänka och överanalysera saker. Jag gillar att analysera min omgivning vilket ibland kan gå till överdrift, och göra mer skada än nytta för mig själv.
23 Nämn två personer du inte skulle klara dig utan? Men gud, nej, det finns mer än 2. Ingen nämnd, ingen glömd... Men självklart gäller det min familj, mina vänner och min pojkvän.
24 Ut o festa eller myskväll?Jag skulle nog välja myskväll med någon jag tycker om. Det är kvalitetstid för mig. Men man behöver även festa ibland, men det är inget jag föredrar regelbundet.
25Tränar du? HAH. Ibland.... Om man räknar mitt dansande framför spegeln.
26 Hur mycket väger du? Shit, vet faktiskt inte. Har inte vägt mig på kanske ett halvår. Skulle väl gissa närmare 50 kg.
27 Tatueringar? Nope, men det är på önskelistan.
28 Percing? I naveln.
29 Favoritfärg? Vitt och grått, i alla fall på kläder.
30 tobak eller alkohol ? Alkohol.
31 Anledning att jag gick med i youtube? Ööhm, för att kolla musikvideos. I alla fall jag lyssnade på musik via youtube när jag var liten, tror många andra gjort det också.
32 Rädslor? Hmm, rädslor just nu är väl kanske studentresultat och att slippa in till en ny skola.
33 Vilka instrument? Föstår inte frågan. Haha.
34 Favoritraggningsreplik? Finns ingen, de flesta suger.
35 One direction eller the fooo? Om jag måste välja så One Direction.
36 Justin Bieber eller Manfred Erlandsson? Beebz
37 Hamburgare eller pizza? Hamburgare, tror jag.
38 Mamma eller pappa? Men, herregud vilka frågor. Båda två såklart.
39 Sommarklänning eller tubtop? Sommarklänning.
40 Lakrits eller Laakrtits? I Finland heter det nog alltid lakrits haha.
41 Vad gör du på fritiden? Hmm. Just nu läser jag till studenten, och fösöker klämma in pojkvännen och vänner emellanåt.
42 Var föddes du? På BB i Vasa
43 Var vill du bo? Hmm, inte i en storstad i alla fall. Någonstans i mitten, nära till stan men ändå att man får njuta av landskapet.
44 Framtida jobb? Jadu, ingen jävla aning.
45 Favoritartist? En jag diggar väldigt mycket personlighetsmässigt och sångmässigt är Miriam Bryant.
46 Favoritstad? Hmm, har nog ingen sådan.
47 Gröna Lund eller Liseberg? I wouldn't know, har aldrig varit där.
48 Duscha eller bada? Duscha.
49 Vad skulle ja ta med till en öde ö? En telefon, en båt, och mat.
50 Favorit sak i mitt rum? Antagligen min säng....

Likes

Comments

Hej på er, people! Nu har jag gått och blivit inspirerad av min käraste vän Jennie Bagge (klicka på länken för att kika på hennes blogg) och själv startat en ny blogg. Hmm, jag vet ärligt talat inte hur detta kommer att gå. Jag hade en blogg för några år sedan men jag brukar nog tröttna rätt fort. Men jag tänkte ge det en chans, och precis som Jennie sa kan det vara kul att kunna blicka tillbaka till gamla minnen sedan i framtiden.

Hur som helst, som jag redan skrev i min profilbeskrivning kommer denna blogg inte vara av någon särskild kategori, så som sminkblogg, modeblogg, hästblogg (haha) och alla typer av bloggar det finns. Jag kommer helt enkelt skriva vad jag känner för just den dagen. Det kan vara allt från mensvärk till att jag behöver plocka mina ögonbryn. Ni förstår grejen. Detta låter säkert otroligt lockande också. Men välkomna, gott folk!


Likes

Comments