Söndag, en stor lättnad & veckans lista

Hej fina ni! 

Min helg har varit relativt lugn och helg oplanerad. Jag blev bjuden på ”glögg-mingel” hemma hos min fina vän E igår, men tackade nej eftersom jag ej har ork eller energi till det + att jag inte kände någon som skulle dit vilket gör det lite tråkigt och tycker dessutom inte ens om glögg. En del plugg har det också blivit under helgen fast inte så mycket som skulle behövas.

Jag ska fortsätta plugga idag, en uppgift kvar i denna kurs (specialpedagogik 1) samt att jag även måste plugga som tusan inför examinationen/slutprovet. Och gissa vad jag fick för besked för ca 1 timme sedan?! Jag fick tydligen C i slutbetyg i kursen etik och människans livsvillkor som jag gjorde klart strax innan jag blev sjukskriven. Trodde jag inte skulle bli godkänd alls då det stod ett F i kursen fram tills nu, så glad och en enormt stor lättnad!

Som sagt en enormt stor lättnad! Så glad och stolt över mig själv och ännu en gång bli jag motbevisad mina känslor och tankar att jag kommer misslyckas med studierna. Två kurser betygsatta nu med B och C i slutbetyg.


Dagens frukost 

Naturell yoghurt blandat med kvarg toppat med frysta hallon och blåbär + flingor och massa kanel. Celsius och ett glas proviva. Den nya smaken av celsius hittade jag i början av veckan och blivit min nya favorit då celsius äpple tydligen ska utgå ur sortimentet, sad but true.


Veckans lista vecka.46

VECKANS BÄSTA:
• Samtalet med bästa A på mhe! Får alltid så mycket pepp, motivation, hopp, välbehövliga tankeställare, kloka ord och så mycket annat BRA. Så tacksam!
• Alla samtal med min älskade syster
• Att det förhoppningsvis till 99.9% har löst sig efter allt krångel med studiemedel och f-kassan, fast ändå rädd och orolig att det kommer fortsätta bli problem.
• En del av er här som alltid gör mina dagar så mycket bättre med era fina och peppande ord
• Allt umgänge med mina fina bästa pappa
VECKANS MYSIGASTE:
• Mys i massor med min älskade favorittrio såklart
• Alla tända ljus om kvällarna.
VECKANS TRÅKIGASTE:
• Denna fruktansvärda ångest kring mitt utseende, kropp, mat, livet m.m.
m.m.
VECKANS MÅENDE: Inte alls bra, det mesta blir bara tuffare och tuffare.
VECKANS LÄSKIGASTE: Inget speciellt
VECKANS MÅSTE: Plugga och köpa kosttillskott
VECKANS BORDE: Pluggat mer
VECKANS GODASTE: Mina yoghurtskålar till frukost
VECKANS KLÄDESPLAGG: Mina vida/bootcut byxor
VECKANS LÅT: Kygo & Whitney Houston - Higher love
VECKANS LÄNGTAN:
• Tills nästa helg då jag äntligen träffar älskade syster igen, vi har inte setts på ca 6-7 veckor nu.
• Hem till min lägenhet,
• Många saknade vänner/personer som jag ej har träffat på 3-6 år
m.m.
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Massa youtube, Idol, Efterlyst, I huvudet på en mördare, Innan vi dör, Gåsmamman, Modus, Så mycket bättre, m.m
VECKANS TIPS/LÄRDOM/INSIKT: Tänker inte dela med mig om vad vi pratat om då det gäller mig och kan kanske även påverka andra negativt eller på ett bra vis, vad vet jag? Men alla välbehövliga insikter och råd/tips från bästa A på mhe.
Nu ska jag börja plugga och sedan väntas ett träningspass om orken finns, jag ska också svara på kommentarer och läsa ikapp lite blogginlägg. Skön och lugn söndag en regnig och kall dag som denna. Hoppas ni får en toppenbra söndag!

Kram

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Frukosten såg god ut 😍👏🏻nouw.com/evelinarou
feliciah
feliciah,
Ja Eller hur 😍 Den var riktigt god, Favoritfrukosten! nouw.com/feliciah
ArielC
ArielC,
Du er så god Felicia! Er utrolig kjipt å slite med kropp & mat, gjør det mye selv for tiden, så du er hvertfall ikke alene ♥️ Du er perfekt akkurat som du er 💕nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229