Min helg • Stronger • Rädsla, ångest, tankar & funderingar.

Hejsan svejsan fina ni!

Min helg har varit ganska så oplanerad, en lugn och skön helg med en hel del vila. Men det har blivit alldeles för lite plugg inför provskrivningen nu till veckan så ska och de kommande dagarna. Var även hem till min fina vän E och hennes sambo spontant igår och blev klar där i över 1 timme, mys! Vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag flyttar E över 5 timmar bort för högskolestudier, jag är så stolt över henne fast jag kommer sakna henne något enormt fast som tur är har hon kvar sin lägenhet här hemma + att jag någon gång kommer åka och henne.

Under helgen hade jag även tänkt att åka till elgiganten för att köpa mig en ny laptop, men blir nog nu till veckan som kommer. Min HP jag har nu gick sönder knappt 1 år efter jag köpte den för 5000-6000kr, batteriet pajjade och jag har hela tiden varit tvungen till att ha laddaren i och varit fast på det stället jag startat datorn vid. En bärbar data man inte kan förflytta sig med är väldigt frutrerande, fast trots det har jag stått ut med i över 6 års tid så man kan säga att jag verkligen har dragit ut på det rejält länge. En ny data är verkligen välbehövligt minst sagt! Jag är i alla fall typ 99% säker på att det blir en MacBook. Beslutsångest x 1000, tips mottages gärna vem som är bäst av MacBook Air eller MacBook Pro :)

På tal om annat så unnade jag mig ett par träningstights från stronger.se i fredags. Velat ha dessa otroligt länge och igår slog jag äntligen till efter att ha hittat en rabattkod på 20%. Längtar tills de kommer, så fina och snygga och förhoppningsvis otroligt sköna då jag har hört så mycket bra om dem!

~ Bild från stronger.se ~


Mina tankar och funderingar just nu..

Funderingar om behandling med hjälp dygnet runt börjar cirkulera mer och mer i mina tankar sedan min fina vän E pratade med mig om det i onsdags. E pratade också mycket om hur hon kände när vi bodde tillsammans hemma i min lägenhet, att hon kände sig maktlös och gör det fortfarande, ledsen för att jag inte åt lunch eller middag med henne, att jag inte mår bra och massa annat.. Både hon och jag tyckte det var så sjukt och ledsamt att jag inte åt lunch tillsammans med henne spå Ikea i onsdags. Ja, det är sjukt, så himla sjukt! Världens finaste vän som varit vid min sida sedan vi var 6-7 år och alltid stannat kvar hur dåligt jag än mår/mått.

Det är en otroligt skrämmande tanke, men på ett vis tror jag att det är just inneliggande behandling dygnet runt som skulle vara till störst hjälp om jag någonsin ska kunna ta mig framåt och må bättre. Jag är 25 år, jag har varit sjuk sedan jag var 11-12 år, över halva mitt liv och detta är inte hållbart längre (som det ej har varit på flera år) . Jag vill så mycket i mitt liv, bland annat bli mamma, studera, utbilda mig till socionom, resa, ha ett arbete/kunna jobba och så mycket mer... Som det är nu och som det har varit kommer det aldrig att ske så länge jag mår så här dåligt.
Capio ätstörningscenter i Varberg är det enda stället jag kan tänka mig av alla behandlingar som har dygnet runt vård. Jag har även blivit rekommenderad Capio i Varberg av mhe tidigare. Tiden visar sig hur det blir, det är ju inte bara att åka till Capio utan det är en lång process att gå igenom, att få en remiss som ska bli godkänd att skickas, få en betalningsförbindelse av landstinget så kostnaden för behandlingen blir betald/eller om jag står för hela eller hälften av kostnaden själv med hjälp av min älskade p och massa annat. Tiden visar sig hur allt blir och vad som kommer att hända och ske. Inget klart överhuvudtaget bara väldigt mycket tankar och funderingar just nu.

Jag har även en enormt stor rädsla, oro och panik om jag kommer få fler samtal beviljade i Mora hos bästa A på mhe då jag endast har 5 samtal kvar nu. Håll tummarna och hoppas med mig och för mig hörni! Jag ger aldrig upp, jag ska bli frisk och fri!


Allt jag vill är att bli frisk och fri!

• att slippa fundera 24/7 över om de kläder jag valt döljer kroppen och får mig att se mindre tjock ut.
• inga ”förbjudna” livsmedel
• inte låta livet kretsa kring mat, kropp, vikt, utseende, kalorier, träning m.m
• att kunna ta på mig de kläder jag VILL istället för att ta på mig de kläder som döljer kroppen bäst
• att träna för att det är kul och inte för att kompensera/förbränna
• att kunna äta utan ångest
• att kunna se mig sjäv i spegeln och på bilder med ett leende istället för bryta ihop av gråt för att jag tycker jag är så fruktansvärt ful och tjock
• att kunna tycka om mig själv eller åtminstone acceptera mig själv och slippa känna självhat.
• att kunna luncha, fika, äta middag m.m, på stan/restauranger/cafér med vänner & familj istället för att undvika det.
• kunna njuta av sommaren, bada, sola och allt som hör till som jag inte har gjort sedan jag var ca 12 år.
• Kunna tycka om mig själv, känna att jag är fin och att jag duger precis som jag är = Må bra i mig själv helt enkelt. m.m.

+ så mycket mer, listan kan göras meterlång..


~ Citatpepp från pinterest ~


Hoppas ni får en fantastisk söndag eftermiddag och kväll!

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Kämpa på med pluggandet finis 💜🌺💛 Kul med ny data ju!! Jättebra tankar och funderingar, kämpa på. Du är stark. Kramisar 💝☺️
feliciah
feliciah,
Tack snälla för dina fina och peppande ord ❤️ KRAM
nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Som jag har sakant dig och din fina blogg dessa dagar det har krånglat med Nouw. Oj så mycket tankar och funderingar du har, det tar verklgien på krafterna att alltid gå runt och tänka. Så är det för mig iaf! Önskar jag kunde underlätta lite för dig vännen min! Haha åh det där med att köpa ny dator ska jag också göra men vad väljer man egentligen? Jag har också dragit ut på det så länge nu! Får kika här lite då och då för att se om du får några grymma tips på bra dator. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
feliciah
feliciah,
Du har så rätt det tar en hel del på krafterna med alla tankar och funderingar! Finaste Sofia du gör redan så mycket för mig, dina fina och peppande underlättar alltid mina dagar ❤️ Massa kramar tillbaka hjärtat <3
nouw.com/feliciah
ArielC
ArielC,
Gode Felicia, dine innlegg er alltid så fine og forseg-gjorte 💛 Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skiver her 💛
nouw.com/arielc
feliciah
feliciah,
Fina fina Ariel, tack och kan bara säga detsamma ❤️
nouw.com/feliciah
happyM
happyM,
Åh så tråkigt med datorn 😟 Men så kul med ny hihi ❤️ Jag själv har en MacBook Pro som jag äääälskar, den sviker verkligen aldrig och då har jag ändå proppat den med olika program för min utbildning hihi ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
feliciah
feliciah,
Verkligen supertråkigt, en ny dator ska ju hålla i flera år inte gå sönder efter ett år, men jag har stått ut även om den är helt värdelös 😅 Tack snälla för dina tips om MacBook Pro, kan tänka mig att du är nöjd ❤️ Stor kram finaste Malin!
nouw.com/feliciah
linndossing
linndossing,
Du är så himla stark! Kämpa på. En dag kommer du vara frisk och fri <3 Tusen kramar
nouw.com/linndossing
feliciah
feliciah,
Fina fina Linn <3 Tack för dina fina och peppande ord, KRAM
nouw.com/feliciah