Ingenting blev som tänkt • Lördag.

Ingenting blev riktigt som planerna eller det man sett fram emot. Träffade aldrig min fina vän E igår för jag mådde inte alls bra + att jag känner mig som världens tråkigaste och idag var det meningen att åka till min älskade syster över dagen, men det blev inte så pga ett riktigt kaos igår (ingenting med mig eller min syster att göra) och inget jag vill ta upp här.

Eftersom dagens planer gick åt skogen rent ut sagt har jag åkt massa bil med pappa, pratat, druckit kaffe och bara umgåtts med honom, som terapi för själen! Min älskade pappa. Hade på mig en av mina svarta långklänningar och jeansjacka för första gången i sommar trots att jag inte kände mig bekväm för fem öre, stolt över mig själv ändå att jag hade på mig det fast ångest x1000.


Outfit details


Jag är för övrigt också helt urtömd på energi, ord och ja allt sedan gårdagens kaos och jag har annars mest bara vilat under dagen, väldigt välbehövligt. Använde bus för första gången ever imorse från Ida Warg, riktigt bra var den och nöjd med resultatet förutom fail med ena handen. Nu slipper jag vara vit som ett ägg, hurra! Kommande vecka funderar jag på att försöka hitta en avskild plats där jag kan sola eller kanske blir så att jag åker hem till min lägenhet och solar på min balkongen för där ser ingen mig. Hatar denna ångest kring hur jag ser ut, både utseendemässig och kroppsligt, det får mig att bryta ihop dagligen! Liksom att det gått så långt att jag inte vill gå utanför dörren och isolationen blir värre och värre. Men jag kämpar på och jag ger aldrig upp trots det mesta känns tufft och meningslöst. Ska snart försöka plugga om energin finns annars kommer jag troligtvis bara ligga i soffan framför tvn resten av eftermiddagen och kvällen. Åh, känns som inlägget bara blev massa babbel och galet rörigt, men så kan det bli ibland. Hade såklart önskat att kunna dela med mig av något roligare/bättre, men det är ju såhär mitt liv och min vardag är. Hoppas ni har haft en toppenbra dag och att er kväll blir fantastisk, kram.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Felicia....,kaos är fruktanvärt jobbigt!!! Energin går ner på minus! Men skönt att åka bil med pappa. Själv har hag åkt massa bil med mamma när det varit så...,det är lugnande. Kan bara skicka Styrkekramar❣️
nouw.com/juliavnmelin
Joanna,
Jobbigt med kaos. styrkekram.
steffanssonsaventyr.blogg.se
Camilla
,
Så synd att det inte blev någon resa till din syster, men det kanske blir längre fram?
Låter ändå som att du fick en fin dag tillsammans med din pappa <3
jag har Idas bus för ansiktet och tycker att den är så bra, är sugen på att testa den för kroppen också.
Många kramar till finaste du ❤️❤️
saganilssons
saganilssons,
Åh, kaos är aldrig kul! Men låter som att du fick en mysig dag med din pappa iallafall<3 Kram finaste!
nouw.com/saganilssons
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! SÅ himla tråkigt att höra att dagen inte alls blev som planerat. Tur i oturen att du fick umgås lite emd din pappa, ni verkade ha haft det så mysigt. Gud vad jag är stolt över dig min fina vän, verkligen starkt jobbat! Kan tänka mig att du lyste i dom där, så fin som du är! JAg vet hurd et känns att vara obekväm i vissa klädesplagg, det är verkligen inte roligt. Så du är så grym som gick i något du inte var bekväm i. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr