Hello ❥ I'm happy to be back

Hejsan svejsan på er fina goa ni! Nu var det typ över 2 månader sedan jag skrev ett inlägg. Jag har försökt att fortsätta läsa några få bloggar (ca. 3-4 st) eftersom energin inte räcker till för att läsa så många. Jag hoppas att jag finner orken till att läsa fler inom kort eftersom många bloggar är saknade!

Jag inte riktigt vad jag ska uppdatera om (kikar tillbaka lite snabbt till mitt senaste inlägg innan pausen), hmm blev inte så mycket klokare av det. Nåväl ska försöka få ihop något.

Hur har jag haft det under detta uppehåll? Om jag ska vara helt ärlig mår jag ännu sämre, jag har gjort en del framsteg fast bakslagen har varit dubbelt så många och det gör mig så fruktansvärt ledsen. Jag känner mig så misslyckad och värdelös när alla bakslagen väger över de framsteg jag gjort när allt jag vill är att bli frisk och fri. Depressionen har blivit svårare än någonsin. Jag önskar så att jag kunde säga att jag mådde bättre!

Studierna går inte alls så bra just nu, ligger efter, har knappt ork och energi, men jag kämpar på! Än så länge har jag bara lyckats gjort klart den allra första kursen (hälsopedagogik) och fick då slutbetyg B. Jag är såklart stolt över mig själv, men alla negativa tankar tar över då jag ej lyckats slutföra fler kurser ännu trots att jag egentligen skulle varit klar med 3-4 kurser till förutom hälsopedagogiken.

Ovissheten hur behandling kommer se ut efter mina beviljade samtal med D på mhe har brutit ner mig totalt, gått från hopp och förtvivlan hela tiden. 
I onsdags hade jag mitt allra sista samtal med D och jag gick där ifrån med tårar och ovetandes vad som kommer ske. Dagen efter det sista samtalet, i torsdags fick jag mejlet av D, det välbehövliga beskedet och mängder med tårar av lättnad! Jag fick fortsatta beviljade samtal i höst, kan knappt fatta det. En otroligt stor lättnad. I början av augusti börjar behandlingen igen med en ny terapeut/behandlare och det känns hur bra som helst, fast ändå skrämmande att påbörja en ny kontakt. Jag vet att det kommer bli toppenbra då jag har fullt förtroende och litar på mhe! Nu ska jag klara mig 4,5 vecka utan stöd eller hjälp (bortsett från ett besök på ätstörningsenheten som varit inbokat sedan länge).


Ljusglimtar 

Ljusglimtarna har varit svåra att se nu när jag mår sämre, men samtidigt får dem mig att orka fortsätta.
• Min ansökan om att byta efternamn gick igenom! (Byter bloggnamn redan ikväll eller imorgon, inget märkvärdigt mer än mitt namn typ)
• Min fina vän E har kommit hem efter ett halvår utomlands
• Slutbetyget B i hälsopedagogiken
• Allt umgänge med min tvillingsyster
• Massa gos och mys med min favorittrio, mina älskade katter.
• Alla samtal med D på mhe som givit mig så mycket hopp, styrka, tro, motivation, insikter och så mycket annat fin/välbehövligt under perioder till och från 2017-2019. D kommer bli så otroligt saknad!
• Beskedet när jag fick fortsatta beviljade samtal på mhe
• Ni såklart, tack för att ni finns <3

m.m.

Älsklingarna <3


Ber om ursäkt för att jag varit så dålig med att besvara kommentarer, lovar såklart en förbättring nu!


~Bildrepris~

Min söndag blir lugn bestående av massor med plugg. Kämpa Felicia, kämpa typ. Ville mest bara ge ett litet livstecken, har saknat att blogga så mycket, men vet inte hur det kommer se ut med inlägg och så framöver. Det visar sig helt enkelt. Jag önskar er en fantastisk söndag, största kramen!


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Felicia, alla ljusglimtar som kommer din väg är du värd - vill bara påminna dig om det 💖 Är så glad att få läsa ett inlägg från dig, men förtstår att det inte alltid finns ork eller energi till bloggande när du mår som du gör. Lättad att höra att du får fler samtal till hösten. Och stort grattis till B;et och att namnbytet gick igenom. Kom ihåg allt fint du är värd gumman, och låt inte hjärnspökena besegra dig. Kämpa på ❤️ Stor varm styrkekram från mig & Ellen 💕
nouw.com/janielindahl
feliciah
feliciah,
Finaste finaste Janie, dina ord gör mig rörd till tårar ❤️ Det betyder så otroligt mycket och jag är så tacksam tusen gånger om. Så fin inifrån och ut är du ❤️ Du om någon är värd allt fint! Stor kram till er finaste tjejerna 😍
nouw.com/feliciah
Linnea
,
Åh, äntligen ett inlägg från dig 😍😄💛 Du är så grym som kämpar på, heja! 😍💜💫 Kramar
feliciah
feliciah,
Vad fin och go du är 😍 Stor kram!
nouw.com/feliciah
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
FINA FELICIA <3 Det där med kraft och ork....,det kan man inte alltid göra nåt åt....,Vet att du är en kämpe,men ibland får man lägga vissa saker åt sidan. <3 Starkt med ett B,och det andra kommer att ordna sig. Blev också lättad för din skull med samtalen<3 Du är fantastisk,va rädd om dig,massa kramar <33
nouw.com/juliavnmelin
feliciah
feliciah,
Fina goa Julia 💖 Dina fina peppande ord betyder så otroligt mycket, tack tusen gånger om! Jag hoppas också studierna kommer lösa sig tillslut. Tack finaste du, känns så bra att samtalen äntligen blev beviljade efter all ovisshet. Du om någon är fantastisk <3 största kramen!
nouw.com/feliciah
Hilma
Hilma,
Felicia, min fina blomma! <3 Så glad att läsa ett inlägg ifrån dig igen. Du, be inte om ursäkt för hur du mår eller vad du orkat/inte orkat med. Jag vet precis hur det är och jag känner igen det dåliga samvetet man får när orken inte räcker till till det man vill kunna göra. Men det allra viktigaste (och jag vet att du säkert hör detta av många fler) är att du fokuserar på att ta dig igenom skiten du upplever just nu. Jag önskar så av hela mitt hjärta att du ska få må bättre. Och jag önskar att jag hade några bra råd att ge... Men eftersom jag sitter i samma situation så är det så himla svårt, känner inte riktigt att jag är den bästa att ge råd... Samtidigt är det så himla mycket jag vill säga dig, fina du <33 Du är stark som mitt i allt detta ändå hittar ljusglimtar. Det är fan inte lätt. Tusen miljoner kramar till dig! <33
nouw.com/hilma
feliciah
feliciah,
Finaste goa Hilma 💕 Dina kloka ord är så välbehövliga ska du veta! Du har så rätt att man måste fokusera på sig själv för att ta sig igenom skiten, vi båda kommer ta oss igenom det 💪🏻 Fina fina du och jag önskr också att jag kunde ge dig massvis med råd, fast jag kan bara hålla med dig om att det är svårt att göra det när man är i samma situation. Oavsett råd eller ej så hejar jag och tror på dig tusen gånger om, du är så otroligt stark <3 Kramar och styrka i mängder ❤️
nouw.com/feliciah
malinhardstahl
malinhardstahl,
FINA DU! Så glad att du äntligen skrivit ett inlägg igen. Du är grym så heja dig! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
feliciah
feliciah,
Fina goa Malin 🌟 Stor kram!
nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hej min älskade Felicia, gud vad jag har saknat dig! Min första fråga är, hur har jag kunnat missat att du har lagt ut inlägg? Jag har varit in och kikat väldigt ofta om du hade uppdaterat. Förlåt om jag missat! Är så sjukt glad nu att du har börjat uppdaterat igen och ska läsa ifatt vartenda inlägg hjärtat. Jag hoppas att allt är bra med dig min fina! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
feliciah
feliciah,
Finaste goa Sofia du behöver inte alls be om förlåtelse ❤️ Lätt hänt att man missar eller liknade, det är absolut ingen fara. Har ju också bytt bloggnamn så kanske även kan bero på det? Sak samma, men som sagt behöver du inte be om ursäkt fina fina du <3 Mängder med kramar!
nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja jag tror att det var det för jag var in här för ett tag sedan men kopplade inte att det var du eftersom det var ett annat namn. Hihi men nu vet jag och jag ser fram emot framtida inlägg hjärtat. Massa kramar till dig 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr