Helgen, brödbak, plugg + massa annat

Hej fina goa ni!

Denna helg har det verkligen varit fullt upp, jösses alltså! Storhandlat, gjort mamma sällskap för julklappsshopping, åkt hem till mig med pappa och hämtat räkningar, rullat halvt ihjäl mig då jag rullat totalt 112 stycken köttbullar under en och samma dag, gjort en till sats av oreo fudge, storstädat hela lägenheten, gjort rent kattlådorna, pluggat massor, fyndat ett par nya crocker jeans på tradera m.m.

Äntligen blir det ett par lugna dagar framöver, det behövs så otroligt mycket! Jag har verkligen kört slut på mig själv under dessa dagar märker jag nu, bra att vara efterklok eller inte.. Samtidigt har det varit skönt att vara sysselsatt större delen av dagarna eftersom ångesten är värre än någonsin, men jag kämpar på trots det.


Fyra limpor av åtta. Detta bröd är jag uppväxt med och hela släkten kallar det för ”strandmacka”


Fick mig lite sommarfeeling när jag köpte jordgubbar i fredags, så gott men det slår inte svenska färska jordgubbar på sommaren för fem öre!


Bildrepris - Årets julgodis. Rocky road, snickersrutor, oreo fudge


Mina jeans som jag fyndade på tradera, nya bootcut jeans från crocker. Är supernöjd och längtar så till de levereras hem till mig! Ska buda på ett eller två par till crocker jeans under veckan som är helt nya med prislapp. Verkligen pangpris!


Så mycket kärlek

Mina älsklingar, min lycka! Sassie, Sibra och Tessie


Min eftermiddag och kväll blir lugn, så välbehövligt! Större delen av tiden tillbringas i soffan med massa kattgos och Johan Falk maraton (de finns äntligen att streama igen)!


Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Kram

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Du har verkligen haft fullt upp. Hoppas du får det lite lugnare nu samtidigt som ångesten håller sig långt långt borta. Ta hand om dig! ❤
nouw.com/enlitenbitavmig
Linnea
,
Shit vad du gjort mycket förstår att du kört slut på sig själv finis,va rädd om dig 💓💜 Jättesnygga jeans 😍🤩 Dina sööööta katter 💓 Kramis
ArielC
ArielC,
Så mye god mat! Du har fått gjort utrolig mye, håper du får slappet av og nyte julen, gode Felicia ♥️
nouw.com/arielc